YAVRU RESMEN İMZALADI

15.08.2015 01:18:39

Kayserispor´un daha önce anlaşma vardığı genç oyuncu Zeki Yavru dün kendisini 1 yıllığına Sarı-Kırmızılı yapan sözleşme imzayı attı.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, Trabzonspor´dan kadrosuna kattığı genç oyuncu Zeki Yavru´ya imzayı attırdı. Dün Karpuzatan Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza töreninde kendisini 1 yıllığına Kayserispor´lu yapan sözleşmeye imza atan Zeki yavru yeni sezon 61 numaralı formayı giyecek. Karpuzatan Kadir Has Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, hırslı bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Ortaköylüoğlu, ?Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Oyuncumuzu Trabzonspor´dan 1 yıllığına kadromuza kattık. Hırslı bir kadromuz var.Zeki Yavru´da bu kadroda yer alacak. Hocamızın da istediği bir transferdi. Transferin hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

İLK KEZ GURBET YAŞIYACAĞIM

Kayserispor´un yeni transferi Zeki Yavru dün resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra yaptığı açıklama hayatında ilk defa gurbete çıktığını belirten genç oyuncu Yavru, ? Hayatımda ilk defa gurbete çıkıyorum. Ortam tanıdık. İnsanların yaklaşımı çok sıcak. Lige iyi bir başlangıç yaparak iyi bir sezon geçireceğiz? dedi. (Haber-Fotoğraflar Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: YAVRU RESMEN İMZALADI