YASLIADA TİYATRO GÖSTERİSİ KAYSERİ´DE

7.04.2016 10:51:56

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı tarafından organize edilen, Yaslıada Tiyatro gösterisi Kayseri´de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.


Konuyla İlgili açıklama yapan Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik Türkiye Cumhuriyet´inin 9. Başbakanı merhum Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının Yassı Ada´da gördükleri zulmü konu edinen Yaslıada adlı tiyatro gösterimi 11 Nisan 2016 Pazartesi Günü Kayseri Şehir Tiyatrosunda saat 19:00´da gösterime gireceği belirterek şu şekilde devam etti, ? Fatih Gülbaba´nın yazdığı, yönetmenliğini de Sami Gülbaba´nın yaptığı merhum Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının Yassı Ada´da gördükleri zulmü konu edinen Yaslıada adlı tiyatro gösterimine başta üyelerimiz olma üzere tüm Kayserili hemşerilerimizi davet ediyorum? dedi.
Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu söyleyen Çelik, ? Geçmişte yaşadığımız kötü olaylardan ders almamız gerekmektedir. Ülkemizin yaşamış olduğu bu karanlık ve adaletsiz durumların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bizlere bu güzel ve anlamlı tiyatro gösteriminden dolayı Hizmet-İş Sendikamızın Yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.