Yaralı yavru köpeğe belediye sahip çıktı

31.07.2019 16:48:46

Nevşehir Belediyesi, bir aracın çarpması sonucu arka ayakları kırılan 5 aylık köpeğe şefkat elini uzattı. Kayseri´de yaralı yavru köpeğin tedavisini yaptıran belediye ekipleri, daha sonra sevimli köpeği sahiplendirdi.

Nevşehir Belediyesi, bir aracın çarpması sonucu arka ayakları kırılan 5 aylık köpeğe şefkat elini uzattı. Kayseri´de yaralı yavru köpeğin tedavisini yaptıran belediye ekipleri, daha sonra sevimli köpeği sahiplendirdi. 
Nevşehir´de geçtiğimiz gün bir aracın çarpması yürüyemeyen 5 aylık yavru bir köpeği fark eden vatandaşlar, yaralı köpeği Nevşehir Belediyesi Hayvan Barınağı´na getirdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilk kontrolü yapılan köpeğin bacaklarında kırıklar olduğu anlaşılınca tedavisi yaptırılmak üzere Kayseri Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi´ne götürüldü. 
Burada arka bacaklarında 4 ayrı kırık tespiti yapılan sevimli köpek tedavisinin ardından Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince yeniden Nevşehir´e getirilerek burada daha önce hayvan sahiplenmek için başvuruda bulunan bir hayvansevere teslim edildi.