Yangın tatbikatı göz doldurdu

26.09.2016 09:04:58

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) İtfaiye Müdürlüğü tarafından İtfaiye Haftası dolayısıyla düzenlenen yangın tatbikatı, tam not aldı.

 Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiye Haftası´nı çeşitli etkinlikler ile kutluyor. Ekipler tarafından düzenlenen yangın tatbikatı da, izleyenlerden tam not aldı. Bölge içerisinde olası bir yangına karşı her zaman nöbette olan ekipler, bölge içerisindeki en uzak mesafeye 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde ulaşarak, yangına müdahale ediyor.
Öte yandan, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da, İtfaiye Haftası dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Nursaçan mesajında, itfaiye ekiplerinin her zaman hazır olduklarını ve özveri ile çalıştıklarını kaydetti. Nursaçan, mesajında şunları söyledi:
?İtfaiye çalışanlarının; insanları ve diğer tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olduğunu, bu yüzden itfaiyeciliğin, birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslek oluğunu, tüm risklere karşı kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye çalışanlarının başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getiriyor. Yangın ve kurtarma çalışmalarında gece gündüz, bayram tatil demeden, fedakâr bir şekilde görev yapan Kayseri OSB itfaiye çalışanlarına, göstermiş oldukları olağanüstü gayret nedeniyle teşekkür ederi. Bir can olsun kurtarabilir miyiz inancıyla, yangın ve doğal afetle mücadele yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah´tan rahmet, ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan tüm itfaiyecilerimize de sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılar dilerim. Modern bir itfaiye hizmet binası, mevcut itfaiye filosuna ilave olarak tam donanımlı itfaiye araçları, profesyonel eğitilmiş itfaiye personelleri, bilgilendirmeye yönelik yayınlar ve kesintisiz eğitimlerle, Kayseri OSB´de yer alan sanayicilere etkili, verimli ve kaliteli bir hizmet sunmaya çaba ve gayret gösteriliyor.?



Anahtar Kelimeler: Yangın tatbikatı doldurdu