YAHYALISPOR EMANETİ ALDI

18.12.2017 09:55:04

Zirvenin kritik karşılaşmasında Yahyalıspor lider Esen Makina Belsinspor´u ikinci yarıda Hael Albadri´nin golü ile 1-0 mağlup etti ve ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. 3 haftalık kötü gidişine Esen Makine Belsinspor maçında dur diyen Yahyalıspor

 

STAT: Sümer Stadı 2 Nolu Saha

HAKEMLER: Emre Altun *** Ahmet Ulu *** Ahmet Çıtak ***

SAHA KOMİSERİ: Mehmet Yılmaz

ESEN MAKİNA BELSİNSPOR: Taha Nevruz *** Uğur Özdemir ** (Dk.84 Hakan Somuncu *) Cuma Uluçay ** Ahmet Yumutkan ** Ebubekir Baydilli ** Kadir Aktaş ** Mustafa Karakaya ** Murat Mağara ** Mikail Mağara ** (Dk.61 Onur Musa Savran *) Hasan Yazgan ** (Dk.66 Cemil Aladağ *) Serhat Kahraman **

YAHYALISPOR: Fevzi Ufuk Genişhan *** Hacı Erol *** Ertan Atıcı *** Muktef Bilici *** Aziz Çağlar Şahin ** Ozan Kaan Özdemir *** (Dk.86 Eyüp Hasan Bardakçı *) Gökhan Savranlar *** Hael Albadri *** (Dk.90 Yiğit Özışık *) Cüneyt Egemen Karagöz *** Fethi Tekin *** (Dk.83 Furkan Dur *)

GOL: Dk.61 Hael Albadri (Yahyalıspor)

Süper Amatör Küme´de haftanın maçında kazanan deplasmanda Yahyalıspor oldu.  3 haftadır galibiyete hasret kalan ve liderliğini rakibine kaptıran Yeşil-Beyazlılar  hem emaneti hem de galibiyet hasretini sonlandırdı.

/resimler/2017-12/18/1000219977416.jpg

Sümer Stadı 2 Nolu Sahada oynanan ve ilk yarıda Esen Makina Belsinspor 2 net gol pozisyondan yararlanamazken Yahyalıspor ise 2-3 net pozisyonda kaleci Taha Nevruz´u geçemedi ve ilk yarı golsüz tamamlandı. İkinci yarıda Yahyalıspor rakibi karşısında gol için pozisyon yararken Esen Makina Belsinspor ise pozisyondan bulmakta zorlandı. 61.dakika Yahyalıspor aradığı golü suskun golcü Hael Albadri ile bularak kalan dakikalarda büyük bir avantajla girdi. Kalan son yarım saatte Belsinspor beraberlik golü ararken savunmasında boşluklar bıraktı. Zaman geçtikçe doldur-boşalta dönen Mavi-Beyazlılar fırsatları değerlendiremedi ve rakibinden almış olduğu liderliği rakibine elleri ile vermiş oldu. Üst üste kaybettiği 8 puanların ardından 1 hafta aradan sonra liderliği rakibinden alan Yahyalıspor maç sonunda büyük sevinç yaşadı ve ligin ilk yarısını 31 puanla lider olarak tamamladı.

(Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: YAHYALISPOR EMANETİ ALDI