YAHYALI ZOR KURTULDU

12.12.2017 09:33:07

Hacılar Erciyesspor deplasmanda galibiyeti son dakikalarda kaçırdı. Yahyalıspor son 3 haftada 8 puan kaybetti.

STAT: Yahyalı İlçe Stadı

HAKEMLER: Burak Altınel ** Ahmet İnci **  ** Mustafa Göksu **

SAHA KOMİSERİ: Mustafa Koçyiğit

YAHYALISPOR: Fevzi Ufuk Genişhan ** Hacı Erol ** Muktef Bilici * Aziz Çağlar Şahin ** Erkan Atıcı ** Gökhan Savranlar ***  Ozan Kaan Özdemir *** Hael Albadri * Harun Yıldırım * (Dk.75 Eyüp Hasan Bardakçı *) Cüneyt Egemen Karagöz ** Emre Eltimur * (Dk. 55 Fethi Tekin *)

HACILAR ERCİYESSPOR: Barış Aksu *** Erdem Demir ** (Dk. 89 Mustafa*) İbrahim Kahraman ** Hüsamettin Sünger *** Ali Yılmaz *** Abdürrahim Çopur ** Çağatay Halitoğlu ** (Dk. 68 Hasan*) Yusuf Karaköse ** Seyit Nerkiz ** Süleyman Yasa ***

GOLLER: Dk. 88 Gökhan Savranlar (Yahyalıspor) Dk. 14 Çağatay Halitoğlu (Hacılar Erciyesspor)

Süper Amatör Küme´de sezona harika bir başlangıç yaptıktan sonra ilerleyen haftalarda büyük bir düşüş yaşayan Yahyalıspor, kendi evinde ağırladığı genç ve enerjik rakibi Hacılar Erciyesspor önünde 1 puanı 88. dakikada Gökhan Savranların attığı golle zor kurtardı. Karşılaşmanın ilk yarısında çok daha derli toplu oynayıp kontrataklarla ev sahibini güç durumlara düşüren Hacılar Erciyesspor 14.dakikada Çağatay Halitoğlu´nun attığı golle 1-0 öne geçti. Yahyalıspor bu yarıda net pozisyon bulamazken, konuk ekip Yusuf Karaköse ile net bir golü kaçırdı. İkinci taraftarının da desteğini yanına alan Yahyalıspor rakibinin kendi alanına çekilmesi nedeniyle pozisyonlara girmeye başladı. Ancak Hacılar Erciyesspor kontratakları çok daha tehlike yarattı. 67. dakikada Süleyman Yasa´nın sert vuruşunda top direkten geri geldi. Son 20 dakikada oyun tümüyle Hacılar Erciyesspor alanına yığıldı. Bu baskıya 88. dakikaya kadar direnebilen konuk ekip bu dakikada Gökhan Savranlar´ın attığı gole engel olamadı ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.  Maç bitiminde Yahyalıspor taraftarlarının hakem üçlüsüne yoğun tepkileri vardı. (Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: YAHYALI KURTULDU