YAĞMURA ALDIRMADILAR

21.06.2017 14:55:12

Hacılar Erciyesspor ile Argıncık Esnafspor arasında oynana Play-Off ikinci maçını izleyemeye gelen Hacılar Erciyesspor taraftarları yağmura aldırmadan takıma büyük destek verdi.

U19 Ligi Play-Off ikinci maçında Argıncık Esnafspor´u 2-0 yenerek mutlu sona ulaşan Hacılar Erciyesspor´un bu şampiyonluk hiç kuşkusuz en büyük pay sahibi az sayıda olan taraftarları ve sporcu aileleri. Vali Muammer Güler Stadında oynanan karşılaşmanın başından sonun kadar büyük destek veren Sarı-Lacivertli takımın taraftarları yağmura aldırış etmeden doksan dakika boyunca susmadan destek verdiler. Yaktıkları meşaleler ile oyunculara büyük moral olan genç taraftarlar maçın ardından saha içini girerek coşkuyu ikiye katladılar.

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNC

U19 Play-Off Grubunda oynadığı iki maçı da kazanarak 6 puana ulaşan Hacılar Erciyesspor U19 takımı mutlu son ulaşan son takım oldu.İlk maçta Develispor´u 2-0 öndeyken çıkan olaylar sonrası hükmen 3-0 kazanacak olan Hacılar Erciyesspor ikinci maçında ise önce ki gün Vali Muammer Güler Stadında Argıncık Esnafspor´u 2-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Argıncık Esnafspor galibiyeti sonrası saha içinde büyük bir sevinç yaşayan Hacılar Erciyessporlu oyuncular doyasıya şampiyonluğu kutladılar. Maçın ardından saha içerisinde taraftarı ile büyük sevinç yaşayan Sarı-Lacivertliler yaktıkları meşaleler ile saha içini adeta karnaval alanına çevirdiler. Oyuncuların şampiyonluk gözyaşları ve mutluluklarını görünmeye değerdi. Gelecek sezon bir üst ligde mücadele edecek olan Hacılar Erciyesspor´da kutlamalar birkaç daha sürmesi bekleniyor.

/resimler/2017-6/21/1456009089194.jpg  /resimler/2017-6/21/1456287214839.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: YAĞMURA ALDIRMADILAR