VALİ DÜZGÜN OYLUM'DA

14.05.2015 12:03:46

İncesu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Ve Müteşebbis Toplantısı'nı Oylum Sınaî Yatırımlar AŞ'nin Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

 

 

 

İncesu Organize Sanayi Bölgesi yönetim Kurulu Ve Müteşebbis Toplantısı'nı, Oylum fabrikalarında gerçekleştirdi. Toplantıya Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karakol, Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özkaya ile İncesu OSB yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Oylum Oylum Sınaî Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Büyüknalbant, Vali Orhan Düzgün'e fabrikayı gezdirdi. Üretim tesislerini gezen Orhan Düzgün, yeni üretilen bisküvi ve gofretlerin de tadına bakmayı ihmal etmedi. Fabrikanın tüm birimlerini ziyaret eden Vali Düzgün işçilerle de konuştu. Gofret ve bisküvilerin içerisinde kullanılan malzemeler hakkında bilgi alan Düzgün, tanıtım standına da uğradı. Yönetim kurulu üyeleri Oylum tanıtım standı önünde Vali Düzgün ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğle yemeğini de Oylum'da yiyen Vali düzgün, ardından toplantısıya geçti. 

Haber: Dilek Bolat



Anahtar Kelimeler: VALİ DÜZGÜN OYLUM’DA