VALİ YARDIMCILARINDAN ZİYARET

16.02.2017 13:36:58

Kayseri Vali Yardımcısı Zekeriya Güney ve Kocasinan Kaymakamı Ali Candan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, ?Esder Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık´ın ve yönetiminin çalışmalarını yakından takip ve takdir ediyor, başarılar diliyorum. Kendileri Kayserimizin esnaf ve sanatkarlarına büyük destek sağlamakla birlikte büyük fedakarlık ve çaba içerisindeler. Yapmış oldukları bu özverili çalışmalarından ve Kayseri´ye sağladıkları katkılardan dolayı tebrik ediyorum.? dedi.
Kocasinan Kaymakamı Ali Candan da, esnafın daha iyi bir Türkiye için en büyük omurgalardan biri olduğunu söyledi ve Esder´in yaptığı girişimcilik eğitimlerinin Kayseri´ye büyük kazanımlar sağladığının altını çizdi. Kaymakam Ali Candan, ?Genç Kadınlar Engelleri Yıkıyor, İş Hayatına Adım Atıyor´ projesinden dolayı da ESDER´i tebrik etti.
ESDER Şube Başkanı Kemal Erçalık ise, vali yardımcımız Vali Yardımcısı Zekeriya Güney ve Kocasinan Kaymakamı Ali Candan´a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: VALİ YARDIMCILARINDAN ZİYARET