UYUŞTURUCU TACİRLERİ GÖZALTINA ALINDI

23.04.2015 10:22:13

Kayseri'de, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, 4 uyuşturucu taciri yakalanarak gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından S.D., K.U., T.K. ve E.K. isimli şahısların bulunduğu eve operasyon düzenlendiği öğrenildi. Evde yapılan aramalarda, defter kağıdına sarılı satışa hazır 52 adet fişek halinde 164,7 gram gelen esrar maddesi, 9 adet ayrı paket halinde 629 adet ecstasy tablet, 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 27 adet 7,65 çapında fişek, 1 adet hassas terazi, söz konusu uyuşturucu maddelerin paketlenmesinde kullanıldığı değerlendirilen 2 adet defter ve 1 adet rulo halinde alüminyum folyo ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınanlardan S.D., K.U. ve E.K. isimli şahısların, haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandıkları, T.K. isimli şahısın ise Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldığı bildirildi.