UYANMA ZAMANI

20.03.2015 09:51:51

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş, Türkiye`nin 13 yıldır bir kabusun içerisinde olduğunu anlatarak, 13 yıllık kâbustan uyanma zamanı geldi" dedi.

 

 CHP Kayseri milletvekili aday adayı avukat Zeki Gümüş,21 Mart'ta yapılacak olan eğilim yoklamasına kısa zaman kalmasına rağmen ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

 Develi Sindelhöyük Köyü, Tomarza ve Bünyan ilçeleri ile CHP Hacılar İlçe Başkanlığı'nda CHP'li üyelerle bir araya gelen Kayseri milletvekili aday adayı Zeki Gümüş, partili üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda üyelere, ülkeye en iyi hizmeti edecek adayları belirlerken titiz davranmaları gerektiğini söyledi.                              

 Konuşmasında ön seçimle birlikte üyelerin eline çok önemli bir fırsatın geçtiğini de dile getiren Gümüş, şöyle dedi:  Ülkenin on üç yıldır bir kâbusun içinde. Kâbustan uyanmak için Cumhuriyet Halk Partisi'nin gerekliliğini insanlara anlatmalıyız. Her türbanlı AKP'li olacak anlayışını kırmak lazım artık. Ben İmam Hatip mezunuyum, eşim de türbanlı. İnsanlar şaşırıyor sanki geçmişte CHP'de türbanlı, İmam Hatip'li yokmuş gibi. Hâlbuki hep vardı. Ama öyle bir karalamışlar, öyle bir çamur atmışlar ki insanların bakış açısını bile değiştirmişler. Bunlar ülkeyi bu noktaya getirmek için türban sorunu var diye yollara düştüler. İnsanlarımızı dini değerleri ile vurdular.” Develi'nin ardından Bünyan'da da partililerle buluşan Gümüş, başarıyı sandığa yansıtmak için tüm aday adayları olarak el ele yürümeleri gerektiğini vurguladı. Zeki Gümüş'ün Cumhuriyet Halk Partisi Hacılar İlçe Başkanlığı'nı  ziyaretinde ise; CHP'nin Kayseri milletvekili aday adayları Aşkın Genç ve Mehmet Asan da bulundu.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: UYANMA ZAMANI