ÜNSALLAR´DAN ÜRETİME DESTEK!

11.05.2016 09:57:44

Organize Sanayi Bölgesi´nde, üretici firmaların sarf malzemelerini tedarik eden Ünsallar Hırdavat, uygulamalı tanıtım yapmaya başladı.

Organize Sanayi Bölgesi´nde, üretici firmaların sarf malzeme tedarikindeki kurumsal çözüm ortağı Ünsallar Hırdavat Ltd. Şti., OSB´de faaliyet gösteren firma sahiplerinin de katıldığı bir organizasyonla Egebant ürünlerinin uygulamalı tanıtımını yaparak üretime katkı sağlayacak bir adım attı.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren Ünsallar, bölgedeki birçok fabrika ve atölyeye endüstriyel sarf malzemesi ile çeşitli hırdavat ürünlerini temin ediyor olmasının yanı sıra, müşteri çevresine sektörün yeni gelişmelerini anlatan eğitim etkinlikleri üzerine çalışmalarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde Ünsallar Hırdavat Mağazası´nın önünde gerçekleştirilen çadır etkinliği sektörü bir araya getirdi. Egebant markasının kurmuş olduğu çadırda yeni ürün gamı ve uygulamaları sergilenip eğitim çalışmalarında bulunuldu. Özellikle iş güvenliği yelpazesi ve aşındırıcı ürünler alanında kalitesinden ödün vermeyen üretici firma Egebant, Kayseri sanayisindeki yerini günden güne sağlamlaştırırken eğitimlerini ara vermeden sürdürüyor.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerine devam eden Ünsallar Hırdavat Ltd. Şti. Genel Müdürü Ömer Ünsal, düzenledikleri son etkinlik gibi ülkeye, üretime ve Kayseri´ye fayda sağlayacak aktivitelerin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini söyledi. Ünsal, ?Bölgemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını bilgilendirerek yanımızda olmalarını sağladık. Buradaki uygulamalı tanıtımları kendi bünyelerinde hem fiyat hem de kalite avantajı ile uygulayabileceklerinden ötürü karşılıklı memnuniyet söz konusu. Kayseri´de gerek kurduğumuz sipariş/dağıtım sistemi, gerek kaliteli hizmet anlayışı ile tedarikçi konumumuzu günden güne güçlendiriyoruz. Katılım bizi memnun etti? ifadelerini kullandı.

/resimler/2016-5/11/0959044933909.jpg
Baumega markasıyla beraber kurumsal çözümlerde etkin rol oynayan Ünsallar Hırdavat, 2000 m2 kapalı alandaki endüstriyel yapı market formuyla, hizmet verdiği firmaların aradıkları ürüne daha hızlı ulaşmasının yanı sıra uzman ekibiyle Kayseri sanayisine 7/24 hizmet vermektedir. Hizmet verdikleri firmaların zaman ve malzeme maliyetlerini düşürerek karlılıklarını artırmalarını sağladıklarını söyleyen Ünsal, sunduğu hizmet kalitesini koruyarak yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini açıkladı.
Egebant´ın yönetici ve eğitici kadrosunun da yer aldığı etkinlikte markanın Satış Müdürü Cem Bilge, ?İş dünyasının ve çalışanlarının en son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmasına yönelik bu tür etkinliklerin iş kalitesi ile gelişimine olumlu katkıları olacağı gerçeğini unutmamak gerekir. Nisan ve Mayıs aylarında birçok ilde etkinlik düzenledik ve Kayseri´deki katılımdan da oldukça memnunuz? dedi. (Haber: Bekir Aslantaş)

/resimler/2016-5/11/0958490714884.jpg

/resimler/2016-5/11/0959200715465.jpg



Anahtar Kelimeler: ÜNSALLAR ÜRETİME DESTEK