UMUTLARA DARBE

15.01.2017 18:59:04

Spor Toto Süper Lig´in 2. yarısına büyük umutlarla başlayan Kayserispor, lider Başakşehir önünde sezonun en farklı mağlubiyetini almaktan kurtulamadı

Spor Toto Süper Lig´de ikinci yarıya büyük umutlarla başlayan Kayserispor, ilk maçında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Deplasmanda lig lideri Başakşehir ile karşı karşıya gelen temsilcimiz sahadan 5-0 mağlup ayrıldı. Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarısının ilk haftasında Medipol Başakşehir´e 5-0 mağlup olan Kayserispor, bu sezon en farklı yenilgisini almış oldu. Kadro açısından büyük sorunlar yaşayarak çıktığı maçta hiç bir varlık gösteremeyen temsilcimiz böylece umutlarına büyük bir darbe yemiş oldu.  Ligde 17 karşılaşmaya çıkan sarı-kırmızılılar 11 mağlubiyet alırken, 3 galibiyet, 3 de mağlubiyet ile 12 puan topladı. Kayserispor, Perşembe günü Türkiye Kupası´nda Boluspor ile karşılaşırken, ligde ise Cumartesi günü Akhisar Belediyespor´a konuk olacak.

STAT: 3. Başakşehir Fatih Terim

HAKEMLER: Özgür Yankaya **, Baki Tuncay Akkın **, Erdinç Sezertam **

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan ***, Uğur ***, Epureanu ***, Yalçın ***, Eren ***, Mahmut ***, Emre ** (Holmen dk. 80 *), Visca ***, Mossoro ** (İrfan Can dk. 65 *), Cengiz ***, Mehmet *** (Mustafa dk. 65 **)

KAYSERİSPOR: Muammer *, Stevanovic *, Levent *, Anıl *, Ufuk *, Kubilay *, Murat *, Furkan * (Erdem dk. 80 *), Umut * Mert Ilıman * (Mert Özyıldırım dk. 46 *), Umut *

GOLLER: Mehmet Batdal (dk. 24), Emre (dk. 26 pen.), Visca (dk. 63), Stevanovic (dk. 81 k.k.), Cengiz (dk. 88) (Medipol Başakşehir)

SARI KARTLAR: Umut (Kayserispor) İrfan Can (Medipo Başakşehir)



Anahtar Kelimeler: UMUTLARA DARBE