UMUT VARSA SORUN YOK

6.03.2018 15:37:01

Erciyes Reşadiye Gençlikspor genç oyuncusu Umut Üçel´in golleri ile Kayseri İdman Yurdu´nu 2-1 mağlup etti ve haftayı 3 puanla kapattı.

Erciyes Reşadiye Gençlikspor genç oyuncusu Umut Üçel´in golleri ile Kayseri İdman Yurdu´nu 2-1 mağlup etti ve haftayı 3 puanla kapattı.

STAT: Vali Muammer Güler Stadı

HAKEMLER: Kemal Hattatioğlu *** Erkan Kırçıl *** Muhammed Ülker ***

ERCİYES REŞADİYE GENÇLİKSPOR: İbrahim Demirtaş *** Ahmet Yasin Taşkıran *** Sefa Kır *** Erdinç Cengiz *** Erdem Temir *** Ali Şahin *** Nihat Aksu *** Orhan Palaz *** Ayhan Kızılkaya *** Furkan Şanlı *** Umut Üçel ****

KAYSERİ İDMAN YURDU: Orhan Taşkın * Ali Bozkurt * Caner Demir * Enes Çubukçu ** Caner Uzun ** Ahmet Uzun ** Alper Deveci ** Ozan * İhsan Menge * Orhan Çınar * Bilal Kaya * 

GOLLER: Dk.42.70 Umut Üçel (Erciyes Reşadiye Gençlikspor) Dk.45+2 Caner Uzun (Kayseri İdmanyurdu)

İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Erciyes Reşadiye Gençlikspor ligin 4.hafatsında oynadığı maçta Kayseri İdman Yurdu´nun Umut Üçel´in golü ile 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Vali Muammer Güler Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlanırken ikinci yarıda Erciyes Reşadiye Gençlikspor ilk golün sahibi Umut Üçel ile bir gol daha buldu ve doksan dakika sonunda sahadan 2-1´lık galibiyetle ayrıldı ve 3 puanın hanesine yazdırdı. Erciyes Reşadiye Gençlikspor aldığı bu galibiyetle puanını 7 yaparken, Kayseri İdman Yurdu ise 3 puanda kaldı.



Anahtar Kelimeler: UMUT VARSA SORUN