UMRUMUZDA DEĞİL!

16.01.2015 10:33:51

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, geçtiğimiz günlerde açtıkları pankarttan dolayı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nde yanındaki 7 kişi ile birlikte ifade verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan “Bildiğiniz gibi arkadaşlar, CHP tarafından yolsuzluk haftası ilan edilmişti. O çerçeve de İl Başkanlığımızın ve gençlerimizin bir eylemi oldu. Bu hırsızlık ve yolsuzluğa bulaşan iktidar partisinin bakanlarını ve bu işe karışanların tümünü kınadık”dedi.
İfade vermeye çağırıldıklarını belirten Ayan “Bu doğrultuda basın açıklamamız oldu, açtığımız pankartlarımız oldu. Bildiğiniz gibi de Kayseri Cumhuriyet Savcılığı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı adına gençlerimizin de için de bulunduğu bir soruşturma başlatmış. Tabi soruşturma da hakaret içeren bu tür meselelerde şikayet tabi hukuki durumlardır. Ancak sayın savcımız önce suçluyu buldu, şimdi biz suçluyuz, müştekiyi arıyoruz. Henüz hakkımızda bir şikayetçi yok. Olsa da başımız gözümüz üzerine bir itirazımız yok. Gerekli savunmamızı yapacağız” diye konuştu.
Ayan, “Halk adına, namuslu insanlar adına, gücümüzü her zaman ortaya koyacağız. Bu çerçeve de Emniyet Müdürlüğünde 8 kişi ifade vermeye geldik. Ben Melikgazi İlçe Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım ve yanında 5 arkadaşımızla ifademizi vereceğiz. Yolumuza devam edeceğiz. Bu eğer bir baskıysa çok hafif, hiç umurumuzda olmayan bir baskı. Adı bizi yıldırmaksa pek umurumuz da olmayacaklar. Bunun adı her neyse Türkiye Cumhuriyeti`nin dirliği ve birliği adına, eğer bizi yıldırmaya kalkacaklarsa yığılan hırsızlık, yolsuzluk ve vatan hainliğe göz yummamızı bu tür baskılarla sağlayacaklarsa avuçlarını yalarlar. Atatürk’ün emanet ettiği bu ülkeyi 3 kuruş namussuza, hırsıza, 3 kuruşluk çakala, 3 kuruşluk bölücüye yedirecek halimiz yok” ifadesini kullandı.

Haber:Berna Utaş Utangan