ÜLKÜSPOR´DAN ZİYARET

22.08.2017 15:43:42

Milliyetçi Harekat Partisi Kocasinan İlçe Başkanı olan Mavi-Beyazlı takımın Kulüp Başkanı Hacı Ali Doğan´a antrenör ve sporcular makamında ziyaret ettiler.

Süper Amatör Küme takımlarından Kocasinan Ülküspor´dan Kulüp Başkanı Hacı Ali Doğan´a ziyaret. Geçtiğimiz günde MHP Kocasinan İlçe Başkanı olan Hacı Ali Doğan´a antrenörler İbrahim Sungur, Yavuz Şahin ve sporcular ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundular. Hem MHP Kocasinan İlçe Başkanı hem de Kocasinan Ülküspor Kulüp Başkanı olan Hacı Ali Doğan, antrenörler ve sporcular ile yeni sezon öncesi fikir alış verişinde bulundular. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkan Hacı Ali Doğan, her zaman takımın yanında olduğunu belirtti. Doğan, ? 2017-2018 sezonu tüm camiaya hayırlı olsun. Yeni sezon öncesi antrenörler ve sporcularımın yapmış olduğu bu ziyaret için teşekkür ediyorum.  Takımın her zaman yanındayım. Gönlüm onlarla birlikte. Her zaman olduğu gibi yine maçları yakından izleyeceğim. İş yoğunluğum nedeniyle ile fala takımla birlikte olamazsam bile gönlüm hep takımla beraber. İnşallah yeni sezonda başarılı bir Kocasinan Ülküspor takımı olacak. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza güvenim sonsuz. Ben maddi ve manevi olarak her zaman yanlardın d ve arkalarındayım? diye konuştu.

Ziyaret sonrası Kocasinan Ülküspor antrenörü İbrahim Sungur, başkan Hacı Ali Doğan´a forma hediye etti. (Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: ÜLKÜSPOR ZİYARET