UÇMAYA HAZIRLANIN!

19.08.2014 13:05:04

Forum Kayseri, 17-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Boeing 737 simülasyon etkinliği sayesinde profesyonel bir ekip desteğiyle gerçek uçuş deneyimi yaşatıyor.

Her zaman ilkleri gerçekleştiren, Kayseri ve çevre illerin alışveriş ve yaşam merkezi          Forum Kayseri,  Boeing 737  uçağı ile birebir aynı kokpite sahip  simülatör  ile      ziyaretçilerine sanal  uçuş heyecanını ve deneyimini birarada yaşatıyor.


Forum Kayseri, 17 Ağustos’ta başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek etkinlikte, Boeing 737 uçağı ile birebir aynı kokpite sahip  simülatör sayesinde etkinliğe katılanlara gerçek uçuş heyecanı yaşatacak. Bir uçuş esnasında yaşanabilecek her anı bire bir yaşatan cihaz sayesinde katılımcılar uçak kullanmanın tarifsiz heyecanını tadacak.

Ziyaretçilerin Forum Kayseri’den yapacakları 75 TL ve üzeri  alışverişlerde bir biniş kartı kazandıkları etkinlik yoğun ilgi görüyor. Forum Kayseri bu benzersiz deneyimi yaşamak için herkesi Boeing 737 Simülasyon etkinliğine davet ediyor.