UÇAR&TİRGİL A.Ş

20.12.2016 12:48:58

Yeşil-Beyazlılar hafta sonu oynadığı maçta rakibi Sivas Zara Belediyespor Okan Uçar ve Okan Tirgil´in golleri ile kazanarak devreye 3 puanla girdi.

STAT: Sümer Stadı 2 Nolu Saha

HAKEMLER: Yasin Kalcıoğlu *** Erdem Altaş *** Akın Karabacak **

SAHA KOMİSERİ: Ahmet Efe

KAYSERİ ŞEKERSPOR: Ufuk Alpaslan *** Mahmut Karakaya *** Fazıl Burak Peker *** Rıfat Merzifonluoğlu *** Aykut Bahşi *** Emre Erol *** Okan Tirgil *** (Dk.88 Ömer Baki Sarıkurt *) Mustafa İlkay Kartal *** (Dk.74 Alim Korkmaz **) Okan Uçar *** Sedat Burak Altay ***  Süleyman Öztürk *** (Dk.80 Samet Kayıkçı **)

ZARA BELEDİYESPOR: Onur Yurtoğlu * (Dk.46 Mehmet Akif Özkan *) Burhan Koç * (Dk.86 Emre Bölükbaşı *) Vural Koçyiğit * Ömer Faruk Gürcoğlu *) Bilal Polat * Oğuz Kamil İnağ * Sinan Turgut * Salih Bölükbaşı * Mustafa Akkuş * Mehmet Şükrü Önder * Waheed Rotımı Popoola * (Dk.65 Burak Ayışığı *)

GOLLER: Dk.22 Okan Uçar, Dk.25 Okan Tirgil (Kayseri Şekerspor)

Deplasmanlı Bölgesel Amatör L,g 6.Gruptaki temsilcimiz Kayseri Şekerspor ligin ilk yarısının son maçında sahasında konuk ettiği rakibi Sivas Zara Belediyespor´u ilk yarıda attığı goller ile 2-0 mağlup ederek ilk yarıyı 16 puanla tamamladı.

Sümer Stadı 2 Nolu Sahada oynanan ilk yarısının son karşılaşması karlı ve buzlu bir zeminde oynandı. İki takım oyuncuları için ayakta durmak çok zordu ancak az hata yapan güçlü olan takım kazandı. Rakibi Sivas Zara Belediyespor karşısında iyi ve istekli başlayan temsilcimiz Kayseri Şekerspor geliştirdiği ataklar ile gol aramaya başladı. Oyuncun ilk yarım saatlik bölümünde çok iyi bir oyun ve mücadele ortaya koyan Yeşil-Beyazlılar 22.dakika aradığı golü buldu. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topla buluşan Okan Uçar´ın vuruşunda kaleci Onur çıkardı. Dönen topu takıp eden Süleyman´ın vuruşunu bir kez daha kaleci Onur dönen topu Okan Uçar tamamladı ve topu ağlara gönderdi. (1-0)

İlk golden 3.dakika sonra Kayseri Şekerspor bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. 25.dakikada savunmanın arkasında atılan uzan topla buluşan Okan Tirgil kalecinin öne çıktığı gördü ve üzerinden aşırttırma bir vuruş yaparak topu meşin yuvarlakla buluştu. (2-0)

İlk yarıya başka gol olmayınca devreye temsilcimiz Kayseri Şekerspor 2-0 önde girdi. İkinci yarıda skorun verdiği avantajla başlayan Yeşil-Beyazlılar zaman zaman rakibi karşısında bocalamasına rağmen oyundan kopmadı ve 90.dakika sonundan sahadan 2-0´lık galibiyetle ayrılarak 3 puanını hanesine yazdırarak ligin ikinci yarısı öncesi büyük moral buldu.

(Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: UÇAR TİRGİL