U15´DE DEV MAÇ!...

16.11.2017 10:56:21

U15 Ligi C Grubunda iki namağlup takım ligin 5.hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. 12 puan sahip olan Kayseri Atletikspor aynı puana sahip olan Erkiletspor liderlik için sahaya çıkacaklar.

Geride kalan 4.hafta sonunda oynadıkları maçları kayıpsız geçerek yollarına namağlup eden iki takımın kritik karşılaşması Cumartesi günü Vali Muammer Güler Stadında saat 10.00´da başlayacak. Kazanan takımın son haftaya avantajla gireceği haftada iki takımda hazırlıklarını galibiyet üzerine sürdürüyor. İki takımda son dönemlerde alt yapıya verdikleri önemle dikkat çekerken kazanan takım C Grubunu lider olarak tamamlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları maçları farklı kazanan takımın bu zorlu karşılaşması büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

?Atletikspor kayıp istemiyor?

Mavi-Siyahlılar son dönemlerde alt yapıya verdiği önemin meyvelerini her kategoride tek tek topluyor. 4´de 4 yaparak bu zorlu maça geçen Kayseri Atletikspor´da eksik oyuncu bulunmuyor. Antrenör Alper Doğan nezaretinde hazırlıklarını devam ettiren Mavi-Beyazlılarda keyifler yerinde. 4 maçta 23 gol atan Mavi-Siyahlılar kalesinde ise 2 gol gördü. Erkiletspor maçı kazanmak istediklerini belirten Kayseri Atletikspor Antrenörü Alper Doğan, ? C Grubunun iki kayıpsız takımı karşı karşıya gelecek. Böylesi maçları oynayarak oyuncularımız daha da tecrübe sahibi olacaklar. Zor bir maç olacak iki takım açısından. Biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Elimizden geleni yaparak 3 puanla ayrılıp son haftaya lider olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Galibiyet ve beraberlik bize yarayacak ama biz her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Güzel bir maç olacağını biliyorum? dedi.

?Erkiletspor liderliği istiyor?

Mavi-Beyazlılar aynı puana sahip olduğu rakibi Kayseri Atletikspor ile Cumartesi günü oynayacağı kritik karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Kayseri Atletikspor´un ardından averajla 2.sırada yer alan Erkiletspor´da keyifler ve moraller yerinde. Antrenör Zeki Akparlar ve Osman Arslan nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Mavi-Beyazlılar rakibini yenerek liderlik koltuğuna oturmanın peşinde. Kayseri futboluna büyük emekleri olan ve yetiştirdiği oyuncular ile adından sıkça söz ettiren antrenör Zeki Akparlar ve öğrencileri Kayseri Atletikspor maçından zaferle ayrılmanın planını yapıyor.  4 maçta sadece 1 gol yiyen Erkiletspor  rakip filelere ise  18 gol attı. Zor bir maça çıkacaklarını ancak kazanacaklarını belirten  Erkiletspor antrenörü Zeki Akparlar, ? İki alt yapısı sağlam olan takımların karşılaşması büyük heyecana sahne olacak.  Futbol üç sonuçlu bir oyun. Kazanmak adına sahada herşeyi yapmak istiyoruz. Kazanan Kayseri futbolu olsun. İzleyen futbolseverler güzel bir karşılaşma izleyecekler. Futbolda yenmekte var yenilmekte. O yüzden sahaya çıkıp mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz? dedi. (Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: