TV1´İN BÜYÜK BAŞARISI

2.02.2017 09:43:05

Kayseri merkezli ulusan yayın yapan televizyonbir başarıya daha imza attı. Tv1 Televizyonu izlenme oranlarında bir çok kanalı geride bıraktı.

3 Ocak 2009 tarihinde kurulan ve 4 Mayıs 2010 tarihinde yayıncılık hayatına başlayan Tv1, hedeflerine adım adım ulaşmaya devam ediyor. Kayserinin önde gelen işadamı Recep Mamur tarafından kurulan Tv1, sağlam altyapısı, en son teknoloji unsuru teçhizatlarıyla sadece Kayseri değil, bölgesinin de en kuvvetli televizyonu olma yolunda ilerliyor
Haber bültenleri ile izleyenlerine sürekli taze haber verme gayreti içinde olan TV1 ekranlarında; spor, sağlık, din, magazin, belgesel, çocuk ve kadın programları da yeralı TV 1, Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur liderliğindeki profesyonel ekibiyle, kısa zamanda Türkiye´nin en iyi kanalları arasına girmeyi de kendine vizyon kabul ediyor.
Kayseri merkezli ulusan yayın yapan televizyon bir başarıya daha imza attı. Tv1 Televizyonu izlenme oranlarında bir çok kanalı geride bıraktı.
Anadolu Yayıncılar Birliği´nin son verilerine göre Tv1 hem total de hem de prime time da izlenme oranları ile önemli bir yere ulaştı. Hatta, Tv1 sermayesi çok güçlü devlet kanalları ile yarışacak güce ulaştı.
Tv1, doğruluk, güvenilirlik, dürüstlük ve tarafsızlık şiarı ışığında ilkeli yayın anlayışını benimsemiş, yerel ve ulusal unsurları sentez haline getirerek izleyicisiyle buluşmayı kendine misyon ediniyor.



Anahtar Kelimeler: BÜYÜK BAŞARISI