TÜTÜNEKER İSTİFA ETTİ

8.01.2015 23:20:35

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor`un Teknik Direktörü Uğur Tütüneker görevinden ayrıldı. Tütüneker, istifasını Başkan Ziya Eren`e telefonla bildirdi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor`da teknik direktör Uğur Tütüneker, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Tütüneker bu kararını bir seminer için bulunduğu İstanbul`dan başkan Ziya Eren`i arayarak, telefonla bildirdi. Bülent Korkmaz`ın istifasının ardından bir ay önce Kayseri Erciyesspor`da göreve gelen teknik direktör Uğur Tütüneker, son olarak mavi siyahlı ekibin kendi evinde oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasını 5-2 kaybetmenin ardından`` Ben dahil herkes bu yenilgi sonrası şapkasını önüne koyup düşünmeli, bundan dersler çıkartmalıdır. Başkan ve yönetimle görüşeceğim`` diyerek, istifa sinyalleri vermişti.

Bu gelişmelerin ardından Uğur Tütüneker, kulüp başkanı Ziya Eren`i telefonla arayıp, görevden affını istedi.  Tütüneker`in istifasıyla birlikte Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ilk yarıda 2 teknik direktör değişikliği yapmış oldu. Tütüneker, Mavi-Siyahlı takımın başında çıktığı 5 haftada 2 beraberlik, üç yenilgi alarak sadece 2 puan toplayabilmişti.

(Spor Servisi)