TÜRKİYE`NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTEYENLERİN HÜKMÜ, 7 HAZİRAN`DA BİTECEK

11.05.2015 10:10:46

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kemal Tekden, seçim çalışmaları kapsamında, Bünyan ilçesini ve mahallelerini ziyaret etti.

 

Milletvekili Adayı Tekden`e Bünyan ziyaretinde, Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, Bünyan ilçe Başkanı Savaş Gökçe, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve ilçe teşkilatı katıldı. 

 

İlçe ziyaretinin ardından, Bünyan`a bağlı, Güllü mahallesindeki vatandaşları ziyaret eden, Tekden ve beraberindeki heyet, Güllüce halkı tarafından coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Milletvekili Aday Tekden, burada Güllüce halkına hitap ederek, 7 Haziran seçimlerinin önemine değindi. 7 Haziran seçimlerinden sonra, Türkiye`nin önünü kesmek isteyenlerin hükmünün kalmayacağını belirten Tekden, "7 Haziran, Yeni Türkiye'nin kapısı. Bu kapıyı inşallah güçlü bir şekilde açacağız. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerinde hükmü bitiyor. Artık, Türkiye'nin gelişimini hiç kimse engelleyemez.

 

Şimdiye kadar ki mücadelemizi, alt yapıyı düzenlemekle geçirdik. 7 Haziran'dan sonra, daha güçlü, daha kalkınmış, müreffeh bir Türkiye hedefliyoruz. 2023 hedefleri ile çocuklarımız ve gençlerimiz daha mükemmel bir Türkiye'de yaşayacak. Artık, Dünya'ya boyun eğmeyen, IMF kapısında el pençe divan durmayan bir ülke.

 

 Bizim misafirperverliğimiz, bizim tek bayrak, tek devlet, tek millet ve tek bayrak arzumuz hiçbir zaman bitmeyecek. Türkiye'yi kimse bölemeyecek. Bakın Türkiye, savunma sanayini kendi yapmaya başladı. 12 sene evvel bu yüzde 20'lerde idi. Şimdi yüzde 60'lara çıktı. Bundan sonra, çok güçlü ve İslam Âlemi'nin lideri bir Türkiye bizleri bekliyor. Sizler bizlere destek verdiğiniz sürece bizim Allah'tan başka kimseden korkumuz olmaz” Şeklinde konuştu.