Türkiye´nin Kadın Profesyoneli Kayserigaz´dan

19.03.2019 14:49:51

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından, enerji sektöründe kadın istihdamını artırmak ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla geçen yıl ilki düzenlenen Türkiye´ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni´nin ikincisi Cemal Reşit Rey Konser Salonu´nd

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez´in de katıldığı törende ?Akademi Ödülü?, ?İş Dünyası Ödülü?, ?Profesyonel Ödülü?, ?Girişimci Ödülü?, ?Enerjide Örnek Şirket Ödülü?, ?Geleceğe İlham Veren Kadın Ödülü? ve ?Jüri Özel Ödülü? kategorilerinde ödüller verildi. 
Kayserigaz´da proje yöneticisi olarak üstlendiği çalışmaları ve sorumluluğundaki departmanda yürüttüğü faaliyetleri, hem sektörde hem de diğer şirketlere ilham verici çalışmalar olarak görülen Kayserigaz Yönetim Sistemleri Yöneticisi Işıl Akkoç Profesyonel Ödülü´nü aldı. 
ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi´nin Türkiye´deki ilk baş denetçilerinden birisi olan Işıl Akkoç´un, Proje Yöneticisi olduğu ISO 31000 Kurumsal Risk Yönetimi Projesi, Uluslararası Yönetim Danışmanlığı Enstitüleri Konseyi tarafından verilen en iyi proje ödülüne layık görüldü. Doğalgaz dağıtım şirketleri içinde ilk Ar-Ge projesini gerçekleştiren Işıl Akkoç´a ödülünü Jüri Başkanı Gülsüm Azeri takdim etti.