"TÜRKİYE, BİR OSMANLI MİSYONU ÜSTLENDİ"

7.05.2015 10:40:01

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Halil Ergen, İsmail Tamer ve Avşar Aslan seçim çalışmaları kapsamında Develi İlçesi`nde bir dizi ziyarette bulundu.

  AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Halil Ergen, İsmail Tamer ve Avşar Aslan seçim çalışmaları kapsamında Develi İlçesi`nde bir dizi ziyarette bulundu.

 

Milletvekili adaylarının Develi ziyaretine, Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ile teşkilatı da eşlik etti. Milletvekilleri Adayları, çarşı, pazar esnaflarını ardından da parklardaki vatandaşları tek tek ziyaret ederek, 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

 

Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve Avşar Aslan, Develi ziyaretinin ardından Yozgatlılar Derneği`nde, Kayserili Yozgatlılar ile bir araya geldi. AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer, burada yaptığı konuşmada, Türkiye`nin önemli bir konjonktürden geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi:

 

 "12 yıldan bu tarafa siyasi ve ekonomik istikrar var. Türkiye`nin bu istikrarını kabul edemeyen dış güçler var. Özellikle etrafımızın kan gölü olduğu bir coğrafyada, Türkiye`nin bu şekilde kalmasını kimse hazmedemiyor. Ama onlar, bu durumunu hazmetseler de, hazmetmeseler de Türkiye ilerlemeye, gelişmeye, bölgesinde sözü dinlenir bir ülke olmaya devam edecektir. Türkiye, artık bir Osmanlı misyonunu üstlendi, bunun önüne kimse geçemez.

 

Bunun yanı sıra, Türkiye`de 30 yıldan beri de devam eden bir terör belası var. Yaklaşık 30 bin gencimiz şehit oldu. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 yıl önce Diyarbakır`da son şehitle birlikte, bir şey ifade etti. `Ben baldıran zehri de olsa içeceğim ve bu terörü durduracağım. Artık analar ağlamasın` demişti. Nitekim dediği gibi de oldu. Çözüm süreci ile birlikte de yaklaşık 2 yıldan bu yana şükürler olsun ki, şehidimiz yok. Bundan sonra da inşallah olmaz. Çözüm süreci her ne olursa olsun, onlar kabul etsin etmesin  bu süreci sonuna kadar götürmekte kararlıyız."

 

Milletvekili Tamer ve Aslan, Yozgatlılardan, 7 Haziran seçimleri için AK Parti`ye destek vermelerini istedi.