"Türkiye çoğu dünya devletlerinden daha iyi süreci atlattı"

30.05.2020 14:48:00

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atcı, pandemi sürecini ve AK Parti tarafından pandemi sürecinde yapılanları değerlendirdi.

 Atcı, bütün dünyayı kasıp kavuran salgınla mücadelede Türkiye çoğu dünya devletlerinden daha iyi süreci atlattı dedi.

Milletvekili Hülya Nergis Atcı, İl Başkanlığında yaptığı değerlendirmede; bu süreçte sağlık sistemimizin ne kadar yerinde işler başardığının şahidi olduk. Bazı kesimler tarafından eleştirilse de şehir hastanelerimizin bu süreçte sundukları hizmet herkesin takdirini kazanmıştır. Bununla birlikte can siperhane çalışan evlerine gidemeyen, çocuklarını göremeyen sağlık çalışanlarımızı da unutmamak gerekir. Onların gayretli çalışmaları sayesinde bu süreci yavaş yavaş atlatacağız inşallah. Onlara da buradan teşekkür etmek istiyorum.

Pandeminin bir süre daha devam edeceğini açıklayan Milletvekili Hülya Nergis Atcı, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak yaşamaya devam edeceğiz dedi. Atcı açıklamasını şöyle sürdürdü; Karantina süresi gevşedi fakat biz bu süreci de kontrollü davranarak atlatmamız gerekir. Ama vatandaşlarımız pandemi sürecinde üzerine düşeni yapıyor. Bayram günlerinde de böyle idi. Vatandaşlarımızda üzerine düşen görevleri yaptı. İnşallah bu süreci hep beraber atlatacağız, her kese sağlıklı günler diliyorum dedi.