Türkiye şampiyonasına gidiyor

12.01.2017 09:23:40

Kayseri´nin hem eğitimde hem de spordaki başarısı ile neredeyse en gözde okulları arasına giren Melikgazi Osman Ulubaş Anadolu Lisesi, kız ve erkek tenis takımı gruplarında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından birlikte organize edilen ?Okullar arası gençler tenis şampiyonası grup eleme karşılaşmaları´ Trabzon´da gerçekleştirildi. Kızlarda 19, erkeklerde 20 okuldan yaklaşık 200 sporcunun katıldığı ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalarda Kayseri´yi Tenis antrenörü beden eğitimi öğretmeni Ufuk Duman nezaretinde hazırlanan Melikgazi Osman Ulubaş Anadolu Lisesi´ni temsil etti.

Yapılan tenis karşılaşmalarında Osman Ulubaş Anadolu Lisesi genç kız ve erkek takımları, grup yarışmalarında birinci oldu. Böylece, genç kızlarda ve genç erkeklerde 4´er okul İzmir´de 15-19  Ocak tarihlerinde yapılacak olan ?Tenis gençler Türkiye  Birinciliği Yarışmaları´na gitmeye hak kazandı.

Grup yarışmalarında farkını gösteren Osman Ulubaş Anadolu Lisesi, ?Tenis Gençler Türkiye Birinciliği Yarışmaları´nda bir ilke imza atarak kız ve erkek Tenis takımlarıyla Kayseri´yi temsil edecek. Okul Müdürü İsa Tekin, açıldığının 5. yılında hem eğitimde hem de sporda başarı gösteren öğrenci, öğretmen, veli, okul aile birliği ile kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. (Kurum Bülteni)