Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu´ndan hain saldırıya kınama

17.12.2016 13:15:49

Kayseri ´de bu sabah yaşanan ve çok sayıda askerimiz ile vatandaşımızın şehit olmasına yol açan hain terör saldırısı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu´nca yapılan yazılı açıklamayla kınandı.

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı imzasıyla yayınlanan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Hain terör örgütleri, ülkemizin birliği ve dirliğini bozmaya yönelik saldırılarından birini daha, bu kez Kayseri´de gerçekleştirdi.
Çok sayıda şehit ve yaralımızın yürekleri dağladığı bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler her ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bir kez daha haykırarak söylüyoruz ki; gerekçesi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin terör bir insanlık suçudur. Bu nedenle aklıselim tüm kesimlerce lanetlenmeli ve terörle mücadele konusunda tüm ülkeler güç birliği oluşturmalıdır. Çünkü terörün ırkı - dini olmaz. Bugün Türkiye´de yarın Avrupa´nın ve Dünya´nın bir başka ülkesinde günahsız insanları katledecektir.
Birlik - beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve demokratik yaşamı hedef alan terör saldırılarını Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak lanetliyor, aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.? (İHA)