TÜRKİYE AĞLADI

19.12.2016 09:53:35

Kayseri´de yaşanan terör saldırısı Türkiye´yi yasa boğdu. Şehitlerimiz gözyaşları içerisinde memleketlerine uğurlandı. Kayseri Cumhuriyet Meydanda toplandı birlik mesajı verildi

Kayseri´de askerleri taşıyan halk otobüsüne patlayıcı yüklü araçla yapılan terör saldırısında 14 asker şehit oldu 55 kişi de yaralandı.Terör saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısı 15´e yükseldi.Türkiye´nin bir çok yerinde ´teröre lanet´ yürüyüşleri düzenlendi.Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Yılmadan yolumuza devam edeceğiz ve sonuç alacağız."dedi.Saldırıda şehit düşen 14 askerden 7´sinin naaşları düzenlenen törenle memleketlerine gönderildi.

İDAM İSTEDİLER...

Yaşanan terör saldırısı sonrası Kayseri başta olmak üzere Türkiye ayağa kalktı. Olay yerine akın eden vatandaşlar daha sonra Cumhuriyet Meydanına toplandı. Terörü lanetleyen vatandaşlar Türk bayraklarını sallayarak  saatlerce tepki gösterdiler. Hep bir ağızdan ?İdam? isteyen vatandaşlar, Valilikte basın açıklaması yapan bakanlara seslerini duyurmaya çalıştılar. Türkiye´yi yasa boğan kanlı terör saldırısının ardından olay yerindeki otobüs durağına karanfiller bırakılıyor dualar ediliyor.



Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE AĞLADI