"TÜRKİYE 2 KASIM SABAHINDA MUTLU BİR GÜNE UYANACAK"

9.10.2015 09:16:36

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, seçim çalışmaları kapsamında tramvayda seyahat edip vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Sivas Caddesi esnafını ziyaret eden milletvekili adaylarına, vatandaşlar yoğun ilgi göste


İlk olarak şehir içi ulaşımı sağlayan tramvayın Düvenönü Durağı´ndan binerek vatandaşlar ile birlikte seyahat eden AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Milletvekili adaylarını tramvayda gören vatandaşlarda şaşkınlıklarını gizleyemezken, sorunlarını aktardı.
Yıldızevler Durağı´nda inen Tamer ve Karayel, burada geçtiğimiz günlerde açılan alışveriş merkezini gezerek bilgiler aldı. Burada ki esnafları tek tek gezen milletvekili adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun açıkladığı seçim beyannamesinde esnafları ilgilendiren vaatler hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer, halkın 7 Haziran´da ki seçim çalışmalarından daha fazla teveccüh gösterdiğini söyledi. Tamer, "Bugün seçim çalışmalarımızı yine son surat devam ediyor. Kocasinan İlçe Başkanlığı´mızın nezaretinde değerli başkanımız ile birlikte ve milletvekili aday arkadaşımız İsmail Emrah Karayel ile birlikte Sivas Caddesi´ni ve alışveriş merkezini ziyaret ettik. Esnaflarımızı ziyaret ederek onlarla dertleştik. Esnaflarımızın özellikle 7 Haziran´dan sonra düşmüş oldukları sıkıntılarını dinledik ve ekonomik istikrarın bozulmasından sonra büyük bir ödeme zorluğu içerisinde olduklarını anlattılar. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde AK Parti yeniden tek başına iktidara geldiği zaman esnafımızın zor günlerinin ortadan kalkacağına inanıyoruz" dedi.
Tamer, "Başbakanımızın açıkladığı seçim beyannamesinde pek çok eksik olan konuların üzerine gidildiğini, seçim beyannamemizde belirtmiştik. Esnafımıza KOBİ´lerle birlikte yine aynı şekilde emekli olan esnaflarımızın yüzde 10´luk sigorta borçlarını tamamen ortadan kaldırdığımızı defalarca hatırlattık. İnşallah bu durumun 1 Kasım seçimlerine kadar çalışmalarımız devam edecek. 1 Kasım´da da bugün görmüş olduğumuz gibi esnafımızda büyük bir teveccüh göreceğiz. 7 Haziran seçimlerinde bu teveccühü görmüyorduk. Bizi seçip Ankara´ya gönderirlerse tüm Kayseri halkının ve esnafının emirlerinde olacağını bildiriyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel de, "Kocasinan İlçe Başkanlığımız ile seçim çalışmalarımızı sürdürdük. Seçim çalışmaları kapsamında bindiğimiz tramvayda halkımızın teveccühü ile karşılaştık. Her kesimden genci ve yaşlısı ile bir araya gelme fırsatımız oldu. Burada genç kardeşlerimize seçim beyannamemizde gençlerle ilgili olan vaatleri anlattık. Emeklilerimize verilen müjdelerden bahsettik ve onlar bir kez daha mutlu oldular. Halkımız AK Parti´ye oy vereceğini beyan etti ve bir kez daha teyit ettiler. ?Siz merak etmeyin, oyumuz AK Parti´ye´ dediler. 7 Haziran seçiminin neticelerinden sonra halkımız istikrarın ne kadar önemli olduğunu ve ne kadar gerekli olduğunu fark etti. Ekonomide ki dalgalanmaların vatandaşın işine ve aşına kadar etki gösterdiğini anladı. Memleketimizde tek başına iktidarın mühim olduğunu bir kez daha herkes anlamış oldu. inanıyoruz ki 1 Kasım seçimlerinde AK Parti´miz büyük bir çoğunluk ile tek başına iktidara gelecektir. Bu konuda sadece milletvekili adayları değil, ilçe başkanlarımız, gençlik kolu başkanlarımız da 1 Kasım seçimlerinin ne kadar önemli olduğunun farkında. İnşallah sandıkların açılmasından sonra oylara da sahip çıkmak anlamında da sandık çalışmalarımızı sonuna kadar yürütüyoruz. İnşallah 1 Kasım akşamı ve 2 Kasım sabahı Türkiye çok mutlu bir güne uyanacak" diye konuştu.
Milletvekili adaylarına eşlik eden AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ise, "Vatandaşlarımız 1 Kasım´ı çok heyecanla bekliyorlar ve bize çok güzel teveccüh gösteriyorlar. 7 Haziran´da gezmiş olduğumuz yine aynı bölgelerde seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Tüm emeklilerimizin, çalışanlarımızın, gençlerimizin ve öğrencilerimizin heyecanla 1 Kasım´ı beklediklerini görüyoruz. İnşallah verdiğimiz 2 milletvekilimizi geri alacağız" şeklinde konuştu.