TÜRKAY KARA´DAN ?HAYIRLI OLSUN? MESAJI!

3.07.2017 10:16:47

Bu sene eğitim ve öğretim hayatına başlayacak olan Pınarbaşı Meslek Yüksek Okulu, Üniversite tercih listesinde de yerini aldı.

Bu sene eğitim ve öğretim hayatına başlayacak olan Pınarbaşı Meslek Yüksek Okulu, Üniversite tercih listesinde de yerini aldı.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara, Pınarbaşı Meslek Yüksek Okulu´nun ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kara, ?Hayırlı olsun Pınarbaşım. Üniversitemiz tercih listesinde ve bu yıl hizmete başlıyor. En kısa sürede geliştirmek ve büyütmek dileğiyle ile hayırlı olsun. Pınarbaşı Meslek Yüksek Okulunun yapımında emeği geçenlere başta siyasilerimiz olmak üzere belediye başkanlarımıza çok teşekkür ederiz. Pınarbaşı´mız Kayseri´nin en büyük ilçelerinden bir tanesidir. Ve gün geçtikçe ilçemiz büyümektedir. Üniversitemizin Pınarbaşı´mızın büyümesi ve gelişmesi yönünde büyük katkılar sağlayacaktır. Dışarıdan gelen öğrencilerimiz ile birlikte Pınarbaşı´mızın ekonomisi daha da canlanacaktır. Başta da ifade ettiğim gibi Üniversitemizin kurulumunda büyük katkılara olan Sayın Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımız çok teşekkür ederiz. Hepsinde Allah razı olsun? diye konuştu.