TÜPGAZDAN VAZGEÇMEDİLER

9.01.2017 09:27:03

Doğalgaz kullanımının artmasıyla tüp bayilerinde yapılan satışlarda azalma olsa da tüpten vazgeçilmiş değil.

Tüketim olarak yüksek miktarlarda LPG ihtiyacı olan iş yerlerinde ve özel endüstriyel proseslerde yer alıyor. Tüpgaz çoğunlukla 24- 45 kilogramlık ticari tüp ve 12-24 kilogramlık forklift tüpü formlarında kullanılıyor. İş alanında forklift tüpleri, TS EN 1442+A1 standartlarına uygun özel çelikten üretilmiş İSO 9001 Sertifikalı olmalıdır.
Bunların haricinde tüp gaz satışlarının azaldığına değinen tüp gaz bayii sahibi olan Fatih Yazıcı; ?´Çoğunlukla fabrikalar ve inşaat sektörü ile çalışıyoruz. İş yerleri izolasyon için daha çok tercih ediyor. Doğalgaz kullanımının artmasıyla satışlarımızda bir miktar azalma meydana gelse de Fevzi Çakmak Mahallesi, Sahabiye Mahallesi gibi bazı kesimlerde de tüp gaz kullanımı oldukça fazla. Tüplerimizin hepsi güvenlikli sistemde ve sürekli başlık değişim ve kontrollerini yapıyoruz. Müşterilerimiz bu anlamda hiçbir sıkıntı yaşamıyor´´ dedi.
Yazıcı; ?´Tüplü LPG Bayileri Tüp teslimini ve bağlantısını adrese yapmakla yükümlüdür´´ maddesi gereği Türkiye LPG sektöründe tüm bayiler ev tüpü ve ticari tüpleri tüketicilerin ev ve iş yerlerine teslim etmek ve bu tüpler ile beraber kullanılan cihaza bağlantısını yapmak zorundadır´´ şeklinde konuştu.
Yazıcı, Tüp kullanımında dikkat edilmesi gereken konularının da tüketen tarafından iyi bilinmesi gerektiği ve dikkatli olunmasını da sözlerine ekledi.

(Haber-Foto: Türkan Coşkun)



Anahtar Kelimeler: TÜPGAZDAN VAZGEÇMEDİLER