Tuna Caddesi Katlı Kavşağı hizmete açıldı

6.04.2018 15:36:42

Hafta sonu Melikgazi Köprülü Kavşağı´nı hizmete açan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, köprülü kavşak çalışmalarının yapıldığı Tuna Caddesi´nin üstünü de trafiğe açtı.

Hafta sonu Melikgazi Köprülü Kavşağı´nı hizmete açan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, köprülü kavşak çalışmalarının yapıldığı Tuna Caddesi´nin üstünü de trafiğe açtı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, il yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Kocasinan Bulvarı üzerindeki Tuna Caddesi Kavşağı´na gitti. Katlı kavşak çalışmalarını inceleyen Başkan Mustafa Çelik, kavşağın üst tarafındaki çalışmaların tamamlandığını belirtti ve bunun sonucunda kavşağı trafiğe açtıklarını kaydetti. 
Her projeyi zamanından önce tamamlayarak Kayserililerin hizmetine sunmak için azami gayret gösterdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ?Kışa girerken temelini attığımız Kocasinan Bulvarı üzerindeki katlı kavşaklardan Tuna ve 30 Ağustos Kavşaklarını kapsayan projemiz de hızla devam ediyor. Tuna Caddesi Kavşağı´nın üst bölümünü bugün itibariyle trafiğe açıyoruz. Çok şükür ekiplerimiz dinamik ve hızlı çalışıyorlar. Bu sene kış mevsiminin de iyi gitmesiyle hiç boş durmadan bu kavşakta imalatımıza devam ettik. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gece saat 02.00´de de ekibimizin yanındaydım ve üzerinde bulunduğumuz çimi seriyorlardı. Sabaha kadar çalışarak söz verdiğimiz gibi bugün itibariyle üst tarafı trafiğe açtık? dedi. 
Şehir merkezindeki trafik de rahatlayacak 
Kısa süre içinde katlı kavşağın alt tarafındaki çalışmaları da tamamlayacaklarını vurgulayan Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Geçtiğimiz haftalarda biliyorsunuz, Melikgazi Belediyemizin önündeki kavşağı hizmete açmıştık. Zarif ve estetik yapısıyla Kayserimize çok yakışan bir kavşak oldu. Kocasinan Bulvarı´nda Fuzuli, Tuna ve 30 Ağustos Kavşaklarını da yaptığımızda İnşallah Argıncık ışıklardan DSİ´ye kadar trafik kesintisiz hale gelecek. Bu sayede şehir merkezindeki trafiği de rahatlatmış olacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, emeği geçen herkese teşekkür ederek normalde yıl sonuna bitecek olan katlı kavşağı süresinden çok daha önce bitirerek hizmete açacaklarını kaydetti.