TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN, TÜRKİYE ÇOK İYİ YERLERE GELDİ.

9.05.2015 09:58:45

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Kemal Tekden ve Aydın Kalkan, seçim çalışmaları kapsamında, Pınarbaşı ilçesine bağlı mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya geldi.

         

İlçe Başkanı Türkay Kara ve ilçe yönetim kururlu üyeleri tarafında teşkilat binası önünde karşılanan milletvekili adayları sırası ile, Pınarbaşı ilçesine bağlı, Gebelik, Yukarı Karagöz, Aşşağı Boran, Aşşağı Kızılçevik, Yukarı Kızılçevik, Kayaaltı, Olukkaya, Karahalka, Karakuyu, Kırkpınar, Sacayağı, Kurbalık, Taşlıgeçit, Örenşehir ve Üçpınar mahallelerindeki vatandaşları ziyaret etti.

 

Buralarda vatandaşlara hitap eden Milletvekili Adayı Kemal Tekden,Türkiye`nin bu istikrarlı ortamı yakalamak için çok önemli badireler atlattığını belirterek, "Ne sıkıntılı günler geçirdi. Sadece inancımız yönünden değil, ekonomik açıdan da, çok sıkıntılar gördük. Amerika Başkanı`nın karşısında, IMF`nin karşısında el pençe divan duran başbakanlar gördük. Türkiye artık öyle bir noktaya geldi ki, eğilmeyi bırakın, dimdik duran Cumhurbaşkanı, Başbakanı var. Başka ülkelerin ayağımıza geldiği bir ülke haline geldik. İnançlarımız yönünden rahatlıkla yaşayabileceğimiz bir noktadayız. Tüm engellemelere rağmen, Türkiye çok iyi yerlere geldi. Bundan sonra da ilerlemeye devam edecek. 7 Haziran seçimleri ülkedeki istikrarın devam etmesi açısından çok önemli. Bu güne kadar ki, verilen mücadelelerin artık daha güçlü ve kalkınmış bir ülkeye dönüşmesi için, AK Parti`nin 7 Haziran da çok daha güçlü bir şekilde iktidara gelmesi lazım" şeklinde konuştu.