TRANSFERDE İLK ADIM

23.05.2016 11:16:03

Kayseri´ye gelerek Bandırma-Gümüşhane maçını Recep Mamur ve Hakan Kutlu ile birlikte izleyen genç oyuncu prensipte anlaştı

 

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´de kaldıktan sonra transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Kırmızılı ekip ilk olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´un 26 yaşındaki sağbek oyuncusu Erkam Reşmen ile prensipte anlaştı. Hakan Kutlu´nun eski öğrencisi olan Erkam, hafta sonu ilimize geldi. Bandırmaspor ile Gümüşhanespor arasında oynanan Spor Toto 2. Lig Play-Off final maçını Kadir has Stadı´nda Kulüp Başkanı Recep Mamur ve Teknik Direktör Hakan Kutlu ile birlikte izleyen Erkam Reşmen, yaptığı transfer görüşmelerinde anlaşma sağlayarak ilimizden ayrıldı. Prensipte anlaşmaya varılan Erkam´ın resmi transfer dönemi başladığında resmi imzayı atması bekleniyor. Erkam Reşmen´in Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´da 18 Nisan´dan beri sakatlığı nedeniyle forma giymemesi ise akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Kayserispor, bu oyuncu ile birlikte yeni sezon için transferde ilk adımını atmış oldu.

ERKAN REŞMEN KİMDİR?

Futbola Antalya DSİ Spor´da başladı. Kısa süre sonra 2000 yılında Antalyaspor´un altyapısına transfer oldu. 5 yıl burada forma giyen Reşmen, 2005´te Beşiktaş´ın altyapısına geçti. 2006-07 sezonunda Beşiktaş A2 takımının düzenli oyuncularından biri oldu. 2008-09 sezonunda Çorumspor´a kiralandı.  2010-11 sezonu başında Beşiktaş´ın yeni teknik direktör Bernd Schuster´in Avusturya kampına götürdüğü Beşiktaş A2 futbolcularından biri oldu. Başarılı genç, 2010-2011 sezonu için 1. Lig takımlarından Gaziantep Belediye Spor´a kiralandı. Kiralık oynarken Beşiktaş ile oynanan kupa maçında 84 dakika forma giydi ancak sakatlanarak oyundan çıktı. Maçı ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor 1-0 kazandı.Erkam Reşmen, 2011-12 sezonu için yine 1. Lig takımlarından olan, Boluspor ile anlaşarak 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2012-13 sezonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´a kiralandı. Gösterdiği performans ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´a 2013´de transfer oldu. Üç yıldır bu takımın formasını giyen Erkam, bu sezon ligin son haftalarında sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. (Spor Servisi)

(Erhan KAN)



Anahtar Kelimeler: TRANSFERDE ADIM