TORBALI TİCARET ODASI HEYETİ KTO`da

23.09.2014 11:34:14

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Torbalı Ticaret Odası heyetini konuk etti.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Torbalı Ticaret Odası heyetini konuk etti.
Bir dizi ziyaret programı kapsamında Kayseri’ye gelen Torbalı Ticaret Odası heyeti, Kayseri Ticaret Odası’nın konuğu oldu. Ziyaret kapsamında ilk olarak öğle yemeğinde buluşan heyetler daha sonra KTO hizmet binasında yapılan sunum toplantısına katıldı.
Ziyarette; Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Torbalı Ticaret Odası Meclis Başkanı Erkan Aksoy, Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Ticaret Odası meclis ve oda üyeleri başta olmak üzere, Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Ferhat Akmermer ve Celal Hasnalçacı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Topsakal ve İsmail Tuna yer aldı.
VIP salonda konuklarına Kayseri Ticaret Odası’nın tarihsel gelişimi hakkında bilgi veren KTO Başkanı Hiçyılmaz, meslek komitesi çalışmaları, üye temsilciliği sistemi, meclis çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunurken, KTO’nun yeni yapılacak olan hizmet binası hakkında da detaylı bilgiler paylaştı. Başkan Hiçyılmaz’ın konuşmasının ardından, Kayseri’nin ekonomik yapısına ve ticaretine ilişkin rakamların paylaşıldığını sunum izlendi.
Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ise Torbalı’nın ihracat ve vergi rakamları hakkında verileri paylaştığı konuşmasında Ticaret odası olarak yaptıkları faaliyetlerden kısaca bahsetti. Başkan Olgun ayrıca, KTO Heyetini Torbalı’da ağırlamak memnuniyet duyacaklarını belirtti.
Ziyaret Programı, karşılıklı olarak plaket ve hediye takdimi ve sonrasında hizmet binası önünde toplu fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.