"TOPLUM FAYDASINA OLAN HER İŞİ DESTEKLERİZ"

6.08.2015 12:54:22

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti.



 Ziyarette Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Soykarcı, "Başkanımızla gurur duyuyoruz" dedi. Başkan Mustafa Çelik de konuşmasında toplum faydasına olan projelere önem verdiklerini belirtti ve "İnsana yatırımda limitimiz yok" diye konuştu. 
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte nezaket ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmalarını takip ettiklerini ifade eden Soykarcı, "Başkanım yaptıklarınızdan dolayı sizlerle gurur duyuyoruz. Gönlümüz sizinle ve ekibinizle. Hepimiz bu şehirdeki güzellikleri birlikte yaşıyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de belediye olarak fiziki alt ve üst yapı hizmetleri yaptıklarını; ancak insana yatırımı da en az bunun kadar önemsediklerini söyledi. İnsana yatırım konusunda sınır ve limit koymadıklarını vurgulayan Başkan Çelik, "Toplumun faydasına olan her işe destek veririz. Sizler gençlere faydalı alanlarda enerjilerini harcama imkanı sunmazsanız, onlar zararlı alanlara yönelirler. Bu nedenle gençler için ortaya koyacağınız projeleri destekleriz" şeklinde konuştu.