TOPLU MESAJ!

17.09.2014 10:45:16

- AK Parti Kayseri İl Teşkilatı'ndan Gül'ün gelişine toplu mesajla katkı sağlahndı.. Gönderilen mesajda, Partimizin kurucusu, Dışişleri Bakanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül, Cuma günü saat 11.00'de şehrimizde olacak” ifadelerine

 

10 Ağustos’ta görevi Recep Tayyip Erdoğan’a devreden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ilk ziyaretini doğup büyüdüğü topraklar Kayseri’ye yapacağının açıklanmasının ardından, hazırlıklar had safhaya taşındı. Şehrin dört bir yanının bilboardlara verilen ilanlarla donatılmasının ardından AK Parti Kayseri İl Teşkilatı ise yayınladığı toplu mesaj ile bu ziyaretle ilgili duyuruda bulundu.

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı’ndan gönderilen mesajda, “Partimizin kurucusu, Dışişleri Bakanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül, Cuma günü saat 11.00’de şehrimizde olacak” ifadelerine yer verildi. Kayseri, Gül’ün gelişine hazırlanırken, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yaptığı açıklamada, kendisinin de karşılama töreninde olacağını belirterek, “Fakat daha sonraki programlarda yer alamayacağım. Nevşehir’de olmak zorundayım” dedi.
Başkan Özden, 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün yapacağı toplantılarda İl Teşkilatı’ndan görevlendirilecek isimlerin yer alacağını da sözlerine ekledi. Ak Parti İl Teşkilatı’nın gönderdiği toplu mesaj ve şehrin dört bir yanına asılan bilboardların dışında, Gül’ün Kayseri’de görkemli biçimde ağırlanması için yoğun bir çalışma içinde olunduğu da öğrenildi. (Bedir Kulay)