TOMARZA´DAN BELSİN´E ÇELME

14.03.2017 14:00:44

Hedefi farklı 2 takımın kıran kırana mücadelesinde kazanan olmadı. 1-1 biten karşılaşma sonrası Belsinspor teknik heyeti, oyuncular ve taraftarlar maçın hakemine büyük tepki gösterdiler.

STAT: Organize Sanayi Bölge Stadı

HAKEMLER: Nuri Karahançer ** Aykut Elbaşı ** Recep Güneş **

SAHA KOMİSERİ: Çetin Kılıçaslan

ESEN MAKİNA BELSİNSPOR: Atakan Asker ** Cavit Alakoç ** Ahmet Yumutkan ** Uğur Özdemir ** A.Samet Gökdemir *** Berkan Alkınoğlu ** ( Dk. 80 Yaşar Alak * ) Hasan Yazgan * Cüneyt Salın *** Selim Yağmur ** Tolga Kara ** Kasım Alıcı ** TOMARZA BELEDİYESPOR: Hakan Aksoy *** Fatih Akbudak *** Eren Karabağ ***Şükrü Pekel *** İsmail Coşkun *** Selçuk Yılmaz *** Nusret Demirezen ** ( Dk. 78 Serkan Gazcıoğlu *) Hakan Gazcıoğlu *** Erol Hayta ** ( Dk. 45 Halil Kuşçu **) Mehmet Helvacı *** (Dk. 80 Fatih Görez *) Mehmet Arı ***

GOLLER: Dk. 12 Tolga Kara- penaltıdan ( Esen Makina Belsinspor) Dk. 34 Selçuk Yılmaz-penaltıdan ( Tomarza Belediyespor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 36 Hasan Yazgan, Dk. 90+3 Ahmet Yumutkan ( Esen Makina Belsinspor )

Süper Amatör Kümede kalma mücadelesİ veren Tomarza Belediyespor´dan lider Esen Makine Belsinspor´a çelme.Mavi-Beyazlılar, baştan sona büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada çok dirençli bir futbol sergiledi ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Esen Makina Belsinspor´dan Hasan Yazgan ile Ahmet Yumutkan kırmızı kart gördü. Maçın gollerini 12. dakikada Belsin´den Tolga Kara (penaltıdan) ve 34. dakikada da Tomarza´dan Selçuk Yılmaz (penaltıdan) attı.  Ligin 23.haftasında Kayseri Yolspor ile karşı karşıya gelecek olan lider Esen Makina Belsinspor´un işi oldukça zor. 

 /resimler/2017-3/14/1403579746075.jpg

MAÇ SONU BÜYÜK GERİLİM?

Hakem Nuri Karahançer´in bitiş düdüğü ile birlikte ekibine tüm Esen Makina Belsinsporlu futbolcu, teknik adam ve taraftarların büyük bir tepki gösterisi ve protestosu vardı. Hakem Karahançer ile yardımcıları soyunma odasına güvenlik güçlerinin yardımıyla gitti. Protestolarını soyunma odası önünde de sürdüren ev sahibi ekibin taraftarları daha sonra dağıldı. (Haber: Memduh Borazan)

 

 



Anahtar Kelimeler: TOMARZA BELSİN ÇELME