TIBBİ GİYİM´DE BİR NUMARAYIZ

7.10.2016 10:10:31

1978 yılında İstanbul´da faaliyetine başlayan ve 1982 yılında Kayseri´ye gelerek hizmete açılan Zafer Tıbbi giyim alanında bir numara.

 1978 yılında İstanbul´da faaliyetine başlayan ve 1982 yılında Kayseri´ye gelerek hizmete açılan Zafer Tıbbi giyim alanında bir numara.

  38 yıldan bu yana etik ticari anlayışla  tıbbi giyim sektöründe hizmet veren Zafer tıbbi giyim Kayseri´nin yanısıra tüm Türkiye çapında  bayii atağını genişleterek  alanında bir numara olmanın gururunu yaşıyor. Firmaları hakkında bir açıklamada bulunan Zafer Tıbbi Giyim sahibi Zafer Koramaz:? Biz firmamızı 1978 yılında İstanbul´da   kurmuştuk. Yaklaşık 4 yıl İstanbul´da bu sektörde  faaliyette  bulunarak hizmet verdik. Daha sonra doğup büyüdüğümüz şehrimize yerleşmeye karar verdik. 1982 yılında ilimizde Zafer Tıbbi Giyim olarak  hem imalat hem de satış faaliyetlerine başladık.  Üstün hizmet anlayışı müşteri haklarına saygılı uzman kadromuzla müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak ilkemizdir. Kaliteli personellerimizle   gurubumuzda bir numara olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Çağdaş bir yönetim sistemi ile tıbbi giysiler ve iş elbiseleri konusunda örnek gösterilen, müşterilerinin ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap veren bir kuruluş olmaktır. Firmamızda genelde sağlık personelleri kıyafetleri, doktor önlükleri, hemşire formaları, 112 acil sağlık kıyafetleri, vizit önlükleri, hemşire terlikleri, ameliyat, aşçı kıyafetleri   mevcuttur.  Ayrıca tüm  bu ürünleri kendimiz imalat etmekteyiz. Kendi markamız tescilli markamızdır. Bütün Türkiye çapında bayilerimiz mevcuttur. Bayilerimizin isteği doğrultusunda  hizmet vermekteyiz.  ?diye konuştu.

ÖZEL Haber: Bekir Aslantaş



Anahtar Kelimeler: TIBBİ GİYİM NUMARAYIZ