"TEMİZLEYİN ÖYLE GELİN!"

30.09.2016 10:01:51

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve tüm belediye başkanları ile kaymakamları dün toplayarak, önemli uyarılarda bulunan Kayseri OHAL Valisi Kamçı, ?FETÖ´cülere karşı müsamahada bulunan, gizleyen, saklayan kim varsa gereği yapılacaktır. Bunun iyi

Kayseri OHAL Valisi Süleyman Kamçı, tüm belediye başkanları ve kaymakamları FETÖ/PDY konusunda sert ve net bir dille uyardı.
OHAL Valisi Kamçı başkanlığında dün Özel İdare´de gerçekleştirilen toplantıda, Milli Güvenlik Kurulu´nda (MGK) alınan tavsiye kararları Büyükşehir Belediyesi de dahil olmak üzere 16 ilçenin belediye başkanları ve kaymakamlarına iletildi ve ?FETÖ/PDY yapılanması ile ilgili sizlerden üzerinize düşenleri yapmanızı bekliyorum. Bu çalışmaları FETÖ konusunda yeterli görmüyorum? dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve tüm belediye başkanları ile kaymakamları karşısına alan önemli uyarılarda bulunan OHAL Valisi Kamçı, ?FETÖ´cülere karşı müsamahada bulunan, gizleyen, saklayan kim varsa, mevkisi makamı ne olursa olsun gereği yapılacaktır. Bunun iyi bilinmesini istiyorum? diye konuştu.
Özellikle belediyelerde yeterli FETÖ temizliği gerçekleşmediği yönünde oluşan bir kanaat bulunduğunun altını çizen Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, toplantıda yer alan belediye başkanları ve kaymakamları çok açık ifadelerle uyardı: ?Gizli kalmış FETÖ´cüler varsa bu temizlik bir hafta içinde tamamlanmalı. Hepinizden bu konuda hassas ve dikkatli davranmanızı bekliyorum. Bu örgüte bulaşmış kim varsa, yargı önüne çıkmalı, cezasını çekmeli. İhmali olanı affetmem?? 



Anahtar Kelimeler: TEMİZLEYİN ÖYLE GELİN