TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALAR

19.04.2017 12:42:32

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ?Telafisi olmayan maçlar oynayacağız son 7 haftada. Biz takım olarak iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyoruz? diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ligin 28.haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde sürdürüyor. Ligde son 7 haftaya kritik bir noktada giren temsilcimiz Kayserispor bu kritik noktadan kurtulmak için Gençlerbirliği deplasmanından mutlak 3 puanla dönmek istiyor.Daha iyi çalışarak biran evvel Kayserispor´un kümede kalmasını sağlamayı hedeflediklerini belirten Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ? Telafisi olmayan maçlar oynayacağız son 7 haftada. Biz takım olarak iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyoruz. Sakatımız yok, bir tane cezalımız var. İyi hazırlanıp Kayserispor´a yakışır biçimde en iyi şekilde bitirmek için takım olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ligi biran evvel bitirip rahatlamak istiyoruz. Stresli maçlar olacak doğal olarak ki biz böyle maçlara alışığız. Bizim için bir problem yok. İyi çalışıp, kazanıp biran evvel Kayserispor´un kümeden kalmasını sağlayacağız? dedi.

"Mutlaka puanla dönmemiz gerek"
Cumartesi günü deplasmanda  Gençlerbirliği  ile oynayacaklarını maçtan  puanla dönmek istediklerini belirten Sergen Yalçın, ? 7 haftalık süreç çok uzun bir süreç değil. Bundan sonra ara da olmayacağını düşünürsek arka arkaya oynayacağız. Oynadığımız son 3 maç bizim için iyi geçmedi. İstediğimiz sonuçları alamadık ama futbolda bunlar normal şeyler. Sonuçta geldiğimiz nokta ile şu anki nokta arasında ciddi bir fark var. pozitif yönden bakmak lazım. Hafta sonu da zor bir maç oynayacağız Gençlerbirliği ile. Bu hafta iyi bir hazırlık dönemi geçirip mutlaka oradan puan veya puanlarla dönmemiz gerekecek. Sonra içeride Alanya ile maçımız var, o da bizim için çok önemli" dedi.

?Baraj 34-35 puan olur?

Sergen Yalçın, ? Ligde kalma barajının ise 34 ya da 35 puan olur. İlk geldiğim günde söyledim.  Kalan 7 f 34-35 puana ulaşan takımlar ligde kalır. Biz son 3 haftada kötü mağlubiyetler aldık ancak rakiplerimizde puan kaybettiler. Rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor ve biz sadece kalan maçlarımızda hedeflediğimiz puanları alıp alt sıralarla bağlarımızı koparmak istiyoruz? dedi. (Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALAR