TEKİN FIRÇALADI

16.04.2015 11:01:30

Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Sebahattin Tekin Orhangazi maçı öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda çok sert konuştu.

Ligde kalan son 4 maç öncesi Teknik Direktör Sebahattin  Tekin ve yardımcıları oyuncular ile yaptığı bire bir görüşmelerde çok sert uyarılarda bulundu. Ligde 31 puanla 15.sırada yer alan Yeşil-Beyazlılar Pazar günü sahasında ve taraftarı önünde son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda öncesi Teknik Direktör Sebahattin Tekin saha ortasında oyuncularla yarım saat süren bir toplantı yaptı. Sebahattin Tekin yaptığı toplantıda oldukça sert uyarılarda bulundu. Sebahattin Tekin ve yardımcıları takım içindeki bazı oyuncular ile ise özel bir toplantı yapacak. Oyunlarına oldukça çok sert uyarılarda bulunan Sebahattin Tekin, ``Bir an önce kendinize gelin. Ligde kalan son 4 maç kazanılacak. Her şeyi bir kenara bırakın ve sadece kalan 4 maçı düşünün. Pazar günü oynayacağımız Orhangazi maçı ya tamam ya devam maçımız olacak. Herkes kendine gelsin ve bu maçı nasıl kazanırız diye düşünsün” dedi.

Konuşmasına ``Bu takım ligde kalacak” diye devam eden Teknik Direktör Sebahattin Tekin.Tekin, Ligde son 4 haftaya girdik. Pazar günü oynayacağımız Orhangazi maçını kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Orhangazi maçında alacağımız galibiyet ile ligde kalacağız. Orhangazi maçından sonra matematiksel olarak küme düşen İstanbul Güngören Belediyespor maçında alacağımız galibiyet ile son iki haftaya ligde kalmış olarak gireceğiz. Planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın bu takım ligde kalacak” dedi.

(Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: TEKİN FIRÇALADI