TEKDEN`DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

20.02.2015 08:54:56

Kemal Tekden, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Tekden, Ya Allah Bismillah diyerek kolları sıvadı.

Kemal Tekden, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Tekden, Ya Allah Bismillah diyerek kolları sıvadı.

 

Tekden Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Elmacıoğlu İskender'de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda, ANAP eski Milletvekili İrfan Başyazıcıoğlu, Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan gibi birçok isim Tekden'i yalnız bırakmadı. Kemal Tekden, dünyada sınırların yeniden çizilmekte olduğunu hatırlatarak, İslam dünyası, bu güç savaşının en çok ızdırap çeken mazlumlarını barındırmakta, Türk dünyası hala yatağını bulmaya çalışmakta ve denge arayışını sürdürmekte” diye konuştu.

 

Problemlerimizi çözüyoruz”

Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni bir şahlanış yaşadığını belirten Tekden, Kronikleşmiş problemlerimizin çözümü aşamasında kritik bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. Yüksek enflasyonun düştüğü, ihracatın patlama yaptığı, Anadolu sermayesinin dünyaya açıldığı, enerji alanında büyük hamlelerin yapıldığı, kısaca ülkemizin tam anlamıyla bağımsızlığını kazanmaya çok yaklaştığı, Güneydoğu meselesinin çözümünde büyük mesafe kat edildiği tarihi bir dönüşüm yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Herkese sorumluluk düşmektedir”

Tekden, elini taşın altına koyan bir hükümetimiz olduğunu ifade ederek, Gençliğimiz, dünyanın globalleşmesi ve modernizmin tesiriyle ailesinden, töresinden, tarihi ve kültürel değerlerinden uzaklaşmaktadır. Şu an bütün bu meselelere vakıf, samimiyetle çözüm bulma gayreti içinde olan, elini taşın altına koymaktan ve risk almaktan çekinmeyen bir devlet anlayışı ve hükümetimiz var. Bu kutlu ve aynı zamanda çileli yolda yükü paylaşmak, hangi mevkide olursak olalım elimizden gelen desteği vermek gerekmektedir.  Dünyada şerefli bir Müslüman Türk olarak alnı açık başı dik yaşamak isteyen herkese sorumluluk düşmektedir” ifadelerinde bulundu.

 

Ya Allah Bismillah!”

Ya Allah Bismillah!” diyerek yola çıkan Tekden, konuşmasının şu şekilde tamamladı:

Bugüne kadarki edinmiş olduğumu tecrübelerimi, devletimin hizmetine sunmak ve aziz milletimize yeni bir ruh ve heyecan ile  hadim olmak arzusundayım, 2023'te büyük Türkiye, 2053'te Türk ve İslam dünyasının önderi kutlu Türkiye ve 2071'de dünyaya yön veren ve adalet dağıtan muhteşem Türkiye hedefiyle yola çıkıyorum. Ya Allah Bismillah! 7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Partimizden Kayseri milletvekili aday adayı olduğumu beyan ediyorum.”

Durdu Aslantaş

 

 



Anahtar Kelimeler: TEKDEN`DEN GÖVDE GÖSTERİSİ