Tekden'den Anlamlı Ziyaret!

12.03.2015 10:46:18

7 Haziran seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) Milletvekili Aday Adayı olan Kemal Tekden, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve 18 Mart Şehitler Haftası olması münasebeti ile Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ve Türkiye

7 Haziran seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) Milletvekili Aday Adayı  olan Kemal Tekden, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve 18 Mart Şehitler Haftası olması münasebeti ile Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Dernek başkanları ziyaretten mutlu olduklarını ifade ederek, ‘'Tabi ki hatırlanmak güzel bir şey, başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.  Kemal Tekden, ilk ziyaretini Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı'ya yaptı. Ülkemize hizmet etmiş gazileri kutladığını belirten Tekden, Gazilik bir şereftir.  Hepinizden bu hizmetlerinizden dolayı Rabbim razıdır. Bizlerde razıyız. Bu memleket için gazi olabilmek, şehit olabilmek onurlu bir vazifedir. Gözünü kırpmadan vatan savunması için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır diliyorum. Gazilerimize de bundan sonraki yaşantılarından kolaylıklar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Oradan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz'u ziyaret eden Tekden, Öyle bir asil milletiniz ki Allah'a şükür şehadete düğüne gider gibi gidiyoruz. Bu anlayış çok önemli. Artık savaşlar cephelerde değil,  masa başlarından ve bilim meydanlarından yapılıyor. Bizler de bilime katkı sağlayacak genç nesiller yetiştirme gayretindeyiz. Yine ifade ediyorum. Çok şükür bu aziz millet şehidine ve gazisine sahip çıkıyor. Biraz önce şehit müzesinde gencecik bedenlerin toprağa düştüğünün resmedildiğini gördüm. Bu da bize gencimizin yaşlımızın bu vatanın savunması için her zaman şehit ve gazinin verilebileceğinin göstergesidir” dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ise ziyaretten memnu olduğunu belirterek, Eğer milletvekili olursanız mecliste bizim sesimiz olacağınıza inanıyoruz. Bu gayret içerisinde çalışmalarınızdan dolayı bizi unutmayışınızdan dolayı sizi unutmuyoruz” sözlerine yer verdi.

Haber: Berna Utaş Utangan



Anahtar Kelimeler: Tekden’den Anlamlı Ziyaret!