Tekden´den nezaket ziyareti

30.07.2015 09:33:07

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, ziyaretlerine devam ediyor.

 

Kayseri Esnaf ve  Sanatkârlar Kredi Kooperatifini ziyaret eden Tekden ?´Sizlere ve esnafımıza yapabileceğimiz ne varsa her zaman başımız üstüne´´ dedi.

Seçildiği günden beri iade-i ziyaretlerin dışında toplumun tümünün sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye çalışan AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, ?Esnaflar ülkemizin bel kemiğidir? dedi.

Kayseri Esnaf  ve Sanatkârlar Kredi Kooperatif Başkanı Mustafa Alan ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ?AK Parti hükümetinin esnaflara vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, ?Esnafa yapabileceğimiz ne varsa her zaman başımız üstüne. Bu konuda hizmete her zaman hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.  Esnaflarımız ülkemizin bel kemiği. Esnafı daima gözetmek kollamak desteklemek gerekir, devletimizde çok şükür bunu yapıyor. Hele hele AK Parti iktidarları döneminde bu destek çok daha arttı. Sizler Kayseri ye hem Esnaf Sanatkârlar odasında, hem Esnaf Kefalet Kooperatifleri nezdinde çok büyük hizmetler yaptınız.  Hem Kayseri hem Türkiye genelinde de temsil göreviniz var bu bakımdan tebrik ediyorum Allah razı olsun. Tabiî ki inşallah bizlerde Kayserinin vekili olarak üzerimize düşen her şeyi yapmak arzusundayız. Esnafa yapabileceğimiz ne varsa her zaman başımız üstüne. Bu konuda hizmete her zaman hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum?  dedi. 



Anahtar Kelimeler: Tekden nezaket ziyareti