TATLI CAN CAFE RESTAURANT AÇILDI

10.11.2014 11:50:57

Tatlı Can Cafe ve Restaurant düzenlenen tören ile Köşk Mahallesi'nde hizmete açıldı.

 Tatlı Can Cafe ve Restaurant düzenlenen tören ile Köşk Mahallesi’nde  hizmete açıldı.

 Yoğun bir katılımın olduğu açılışta, konuklara cafede bulunan  ürünlerin tadımı sunuldu.  Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanı Mete Eke, yönetim kurulu üyeleri,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Kayseri Esnaf ve Kredi Kefaletleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, eski milletvekilleri Sevgi Esen, Hamdi Baktır, çok sayıda protokol üyeleri, profesörler ve vatandaşlar katıldı.

Prof. Dr. İ. Suat Öktem ve  işadamı Sabri Mert ortaklığıyla açılan  Tatlı Can Cafe,  Restaurant’ta, sabah kahvaltısı nın yanısıra, aile ortamında  diğer yemek  çeşitleri  ve huzurlu bir ortamı bulmak mümkün.

Tatlı Can Cafe ve Restaurant  Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Mert” Biz burada iki ortamı sunuyoruz.  Cafemizde  nezih bir mekan sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın  ailesi ile gelip  rahatlıkla sabah kahvaltısı ve dinlenebileceği bir hizmet sunduk. Ayrıca  kahvelerini nezih ortamda içmelerini sağlıyoruz. Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ”şeklinde konuştu.

 Haber:Bekir Aslantaş