TARIM SEKTÖRÜ BUGÜN BULUŞUYOR

30.11.2016 09:28:38

Dünyanın sayılı fuar şirketleri arasında yer alan UBM EMEA (Istanbul) Fuarcılık tarafından düzenlenen ve uluslararası profesyonel katılımcı ve ziyaretçi özelliği ile önemli bir ayrıcalığı elinde bulunduran Growtech Eurasia, böylece mevcut pazarların yanı

 Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından organize edilen Alım Heyeti´nin yanında UBM tarafından gerçekleştirilecek B2B görüşmelerinin yeni ticari anlaşmaların zeminini oluşturması hedefleniyor.
Fuar ayrıca, katılımcı ve ziyaretçilerini online olarak doğru alıcılarla buluşturacak Matchmaking Programı (Eşleştirme Programı) düzenliyor. Fuar alanında firmalara toplantı yapacakları mekan sağlanıyor. Ulusal ve uluslararası tarım sektörünün bir arada bulunacağı fuarda hem katılımcılar hem de ziyaretçiler, istediklerini tek bir çatı altında bulma şansına sahip olurken yaratılan sinerji ile de 500 milyon doların üstünde bir iş hacmi hedefleniyor.
Katılımcı ve ziyaretçilerin Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu´ya, Kuzey Afrika´dan Türki Cumhuriyetler´e kadar çok geniş bir coğrafyadaki pazarlara ulaşmalarını sağlayan Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı´nda bu yıl 700´den fazla ulusal ve uluslararası katılımcı ile yaklaşık 80 ülkeden 80 bini aşkın ziyaretçinin yer alması bekleniyor. Böylesine geniş bir katılım ve buluşma ile Growtech Eurasia, tarım sektörünün tüm aktörlerini kucaklayarak alternatif yeni ticari işbirliği fırsatları sunarken, tarım sektörüne dair en son ürün ve hizmetleri sergiliyor ve aynı zamanda bir iletişim ve diyalog platformu görevini üstleniyor.
(Kurum Bülteni)