TARİHİ DEĞİŞTİRDİLER

30.04.2015 09:48:32

Kırmızı-Beyazlılar tarih yazmaya devam ediyor. AGÜspor Play-Off yarı final üçüncü maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi mağlup etti ve adını 12 yıl sonra ilk kez finale yazdırmayı başardı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi Play-Off yarı final üçüncü maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi 62-56 mağlup ederek seride durumu 3-0 yaptı ve adını ilk kez finale yazdırdı. Temsilcimiz finalde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe maçından sonra Kayseri'ye gelmeyen İstanbul'a Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren AGÜspor final serisinin ilk maçını yarın İstanbul'da oynayacak. Final serisinin ikinci maçı ise Pazar günü İstanbul'da oynanacak. Final serisinin 3 ve 4.maçları ise ilimizde oynanacak. Final serisi 5.maç üzerinden oynanacak. Üç maçı olan tam Türkiye Kadınlar Basketbol Ligini şampiyon olarak tamamlayacak.Final serisinde deplasmanda Galatasaray ile oynayacak olan temsilcimiz AGÜspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul'da Galatasaray ile oynayacağı iki maçta avantaj yakalayarak Kayseri'ye dönmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar Galatasaray'dan korkmuyor.

Finalde ilk iki maça Galatasaray Odeabank ev sahipliği yapacak

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi`nde Galatasaray Odeabank ile temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi arasındaki Play-Off final serisinin ilk iki maçına Sarı-Kırmızılı takımın ev sahipliğinde İstanbul`da oynanacak. Toplam 3 galibiyet elde edecek takımın şampiyon olacağı seride 3. ve gerekirse 4. maç Abdullah Gül Üniversitesi ev sahipliğinde Kayseri`de yapılacak. Seride gerekirse 5. ve son maç ise yine Galatasaray Odeabank`ın ev sahipliğinde İstanbul`da oynanacak.

(Spor Servisi)

 



Anahtar Kelimeler: TARİHİ DEĞİŞTİRDİLER