TARİH DE BİR İLK

22.11.2019 15:48:00

İstikbal Mobilya Kayserispor'da 30 Kasım'da yapılacak olan kongre öncesi iş insanı Berna Gözbaşı adaylığını açıkladı ve tarih de bir ilk yaşanacak.

İStikbal Mobilya Kayserispor'da 30 Kasım'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi şehrin ileri gelenleri bugün Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde bir araya geldi. Sabah saatlerinden itibaren kulüp binasında ardı ardına yapılan toplantılar sonrası şehrin ileri gelenlerin dün onay verdiği iş insanı Berna Gözbaşı adaylığını resmen açıkladı.

Dün akşam saatlerinde sıcak haber olarak duyurmuştuk. Bugün ise yapılan toplantının ardındnan Berna Gözbaşı ismi kesinlik kazanmış oldu.

Kayserispor Kulüp Başkanlığı için adaylığını açıklayan Berna Gözbaşı'nın  yaptığı açıklamada, "Benim için çok değerli bir görev olacak.  Bugüne kadar değişik görevlerde yer aldım. Süper Ligde kulüp başkanlığı görevi gerçekten şehrim adına  çok onurlu.  Biliyorsunuz 2 yıldır,  Erol başkanın daveti ile kulüpte  ilk başkan yardımcılığı  ardından başkan danışmanlığı görevlerim vardı.  Geldiğimiz süreçte de   Olağanüstü  Kongre kararı aldık.  Şehrimizin büyükleri, bakanlarımız,  eski başkanlarımız,  herkesin birleştiği bu  şehrimiz adına  çok güzel çok özel  bir olay oldu. Teveccühleri ile aday oldum.  İnşallah şehrimiz  en değerli markası Kayserispor'u  ’ulunduğu yerden daha iyi yere getirmek için iş hayatımda olduğu gibi  yine mücadele edeceğim. Bu mücadele de yalnız olmayacağımı biliyorum.  Bütün büyüklerim  şehrin taraftarın, basının  herkesin desteğini  bekliyorum.  Daha güzel daha güzel haberlerle birlikte oluruz” diye konuştu.

Öte yandan Berna Gözbaşı 30 Kasım'da yapılacak olan kongre sonrası başkan seçilmesi halinde Süper Lig'in ilk bayan kulüp başkanı unvanını eline alacak.

(Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: TARİH