TARAFTARA ÇAĞRI

14.10.2016 09:30:56

Kayserispor Basın Sözücü Ahmet Yıldız, ? Fenerbahçe ve Galatasaray´dan nasıl puan çıkardıysak Beşiktaş maçından da puan veya puanlar almak istiyoruz? dedi ve ekledi: ´´Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın.´´

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor yarın sahasında ve taraftarı önünde oynayacağı güçlü Beşiktaş maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayaca Beşiktaş maçında takıma sonsuz güvendiğini belirten  Kayserispor Basın Sözücü Ahmet Yıldız, ? Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından nasıl puan çıkardıysa Beşiktaş maçından da puanla ayrılacağız. Takıma sonsuz güveniyorum. Beşiktaş maçı bizim için son derece önemli bir maç. Milli maç nedeniyle verilen ara bize gayet iyi geldi, sakatlarımız düzeldi. Yüksek tempoda maç oynayan oyuncularımız dinlenme fırsatı buldu. Bu hafta iyi hazırlandık. Beşiktaş maçında da inşallah Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından nasıl puan çıkardıysak Beşiktaş´tan da puanlar çıkaracağımıza kesinlikle inanıyoruz. Takımımıza da sonsuz güvencimiz var? dedi.

Taraftarımızı bekliyoruz

Yarın Kadir Has Stadyumunda oynanacak olan Beşiktaş maçında taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirten Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız ?Taraftarlarımızı da bu maça davet ederek statta yerlerini almalarını rica ediyorum. İnşallah onları da maçta görmek istiyoruz. Tüm hemşerilerimizi Kadir Has Stadyumuna bekliyoruz. Bizi bu zorlu maçta yalnız bırakmasınlar? diye konuştu.

(Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: TARAFTARA ÇAĞRI